-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 25

„Iš arti“: kaip rengiasi LKL treneriai?

Šiame „Tete-a-Tete Casino-LKL“ sezone treneriai komandoms vadovauja pakeitę stilių. Šis – identiškas, mat lyga teisėjams, inspektoriams, aštuonių LKL ekipų treneriams ir vadovams parūpino vienodus kostiumus.

Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“ turi savo stilistus. Kiti LKL klubai gavo lygos kostiumus. Juos jiems dovanojo LKL partnerė – „Apranga“.

„Visų pirma tai labai profesionalu ir tą pastebėjo ne vienas žiūrovas bei gavau ne vieną komplimentą. Visi esame matomi ir turime būti pasitempę tiek prieš sirgalius, tiek ir prieš savo ekipos žaidėjus“, – teigė „Pieno žvaigždžių“ strategas Mantas Šernius.

VIDEO: „Iš arti“: kaip rengiasi LKL treneriai?

Strategai sutartinai teigia, kad kaklaraištis nėra mėgstamiausia stiliaus dalis, o Virginijus Šeškus savojo jau kelias savaites neranda namuose.

„Dvi savaites namuose nerandu kaklaraiščio, kai tik rasiu – būtinai užsidėsiu“, – kaip visada šmaikščiai replikavo Virginijus Šeškus.

„Tas įvaizdis, kad visi atrodome vienodai, parodo, kad rungtynės yra šventė. Smagiau be kaklaraiščio, bet neturiu dėl to problemų. Čia yra toks klubo požiūris ir gavus tokius kostiumus būtina užsidėti ir kaklaraištį“, – pasakojo „Neptūno“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius