Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2018 01 20

Iš Ispanijos grįžęs Europos jaunių vicečempionas papildė „Neptūno“ gretas

Klaipėdos „Neptūnas“ į savo krepšinio sistemą pasikvietė 19-metį 202 cm ūgio klaipėdietį Džiugą Slavinską. Su šiuo Europos jaunių (iki 18 metų) vicečempionu pasirašyta dviejų metų sutartis.
Džiugas Slavinskas
Džiugas Slavinskas / Domantės Stankevičiūtės nuotr.

D.Slavinskui bus išduotos dvi licencijos – jis galės rungtyniauti ir Nacionalinės krepšinio lygos (MEZON-NKL), ir Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) čempionate.

D.Slavinskas kol kas rungtyniaus „Neptūno-Akvaservis“ komandoje, o esant reikalui, galės padėti ir pagrindinei „Neptūno“ ekipai.

D.Slavinskas Klaipėdos krepšinio sirgaliams yra puikiai pažįstamas. Jis antrosios Klaipėdos komandos marškinėlius vilki nuo 2014 metų metų. 2015 metais jis tapo NKL čempionu, 2017 metais – vicečempionu.

Krepšininkas į uostamiestį grįžta iš Ispanijos, kur buvo sudaręs sutartį su Las Palmo „Gran Canaria“ komanda.

Jau šeštadienį sugrįžimo į Klaipėdą rungtynėse, vilkėdamas „Neptūno-Akvaservis“ ekipos marškinėlius, D.Slavinskas į Mažeikių „Erelių“ krepšį įmetė 9 taškus (3/6 dvit. 1/1 trit., 4 atk. kam., 2 rez. perd.). „Neptūno-Akvaservis“ ekipa laimėjo šias rungtynes rezultatu 81:70.

„Malonu grįžti į Klaipėdą. Čia gyvena mano artimieji ir draugai, tad visi gali atvykti į rungtynes, palaikyti. Tai yra malonu. Džiugu, kad galiu treniruotis kartu su „Neptūno“ komanda, būti šios Klaipėdos krepšinio piramidės dalimi. Tokia patirtis, manau, labai naudinga ir reikalinga kiekvienam žaidėjui. Tuo džiaugiuosi ir siekiu tobulėti. „Neptūno“ treniruotės išties profesionalios“, – sakė D.Slavinskas.

„Neptūno“ ir „Neptūno-Akvaservis“ krepšininkai dažnai rengia bendras treniruotes, „Neptūno“ trenerių štabas padeda jaunimui tobulėti, suteikia daug žinių ir praktinių įgūdžių.

D.Slavinsko sugrįžimu į Klaipėdą džiaugėsi ir „Neptūno-Akvaservis“ treneris Tomas Gaidamavičius.

„Mums trūko vieno didelio žmogaus. Džiugas jau pirmose rungtynėse paliko gerą įspūdį. Jam dar reikia įeiti į sistemą, perprasti derinius ir prisitaikyti prie komandos, bet matau, kad jis mums tikrai daug padės. Vyksta intensyvus darbas. Ties tuo ir dirbame“, – pabrėžė T. Gaidamavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius