Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 13

Iš Kinijos sugrįžusios „Pieno žvaigždės“ toliau lieja prakaitą treniruotėse

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubas jau sugrįžo po kelionių Kinijoje ir nenumaldomai artėjančiam sezonui ruošiasi Pasvalyje.
Gediminas Perauskas
Gediminas Perauskas / V.Mikaičio/bcpienozvaigzdes.lt nuotr.

Pasvaliečiai Rytų valstybėje iš viso sužaidė penkerias rungtynes ir visose jose triumfavo. Aukštaitijos klubo varžovais buvo tiek kinų komandos, tiek ir iš Serbijos bei JAV laisvųjų agentų sudarytos ekipos.

„Kinijoje sekėsi neblogai, sąlygos ten buvo geros, – tinklalapiui „bcpienozvaigzdes.lt“ pasakojo pasvaliečių treneris Gediminas Petrauskas. – Aišku, reikia sutikti, jog bėda buvo Justino Wattso ir Emmanuelio Omogbo praradimai, o kontraktą su Lance’u Jeteriu pasirašėme tik neseniai. Gaila, kad Kinijoje nebuvo visų mūsų krepšininkų, bet turėjome naudos ir šioje situacijoje. Dabar laukia pasirengimas iš naujo su visais žaidėjais.“

Dviejų svarbių krepšininkų, J.Wattso ir E.Omogbo, „Pieno žvaigždės“ Kinijoje neturėjo dėl reikalų, nesusijusių su krepšiniu. Du komandos legionieriai dėl problemų su dokumentais negalėjo vykti į draugišką turnyrą, todėl „Pieno žvaigždės“ jame vertėsi be šių žaidėjų.

„Tik nuvykę į Kiniją sužinojome, kad neturėsime Omogbo ir Wattso, kurie negalėjo atvykti dėl problemų su dokumentais. Visgi tokioje situacijoje nematėme didelės tragedijos – pasitikrinome, gavome didelį krūvį, pamatėme įvairias situacijas. Buvo bėda neturėti visos komandas, bet iš to nedarėme jokios tragedijos“, – teigė G.Petrauskas.

Tiesa, strategas savo arsenale turėjo ir kitų ginklų, tokių kaip Tomas Galeckas, Ericas McClellanas, Gytis Sirutavičius, Ivars Žvigurs, Tomas Lekūnas, Vytautas Šulskis ir Karolis Petrukonis.

Lietuvoje prie šios kompanijos jau prisijungė ir prakaitą lieja E.Omogbo, Lance'as Jeteris bei J.Wattsas.

„Manau, kad tie, kurie jau žaidė Kinijoje, yra gerai susižaidę. Normalu, kad neturėjome pagrindinių pozicijų žaidėjų ir jie po vienos treniruotės stebuklingai žaidimo ritmo nepajaus. Tie dalykai jiems dar yra šlifuojami, čia mums padės tik laikas. Neketiname forsuoti įvykių, reikia įdėti darbo ir kuo greičiau pajausti vieniems kitus“, – sakė „Pieno žvaigždžių“ strategas.

Pasvaliečiai savo sudėtyje dar turi vietos paskutiniam papildymui – atakuojančiam gynėjui. Tiesa, „Pieno žvaigždžių“ trenerių štabas kol kas stebi turimas pajėgas ir naujoko paieškų iki oficialios sezono pradžios žūtbūt neskubina.

Iki starto liko 9 dienos. Rugsėjo 22-ąją pirmą kartą naujajame sezone oficialioms rungtynėms pasvaliečiai ant parketo išbėgs „Žalgirio“ arenoje. Pirmasis mačas namuose – rugsėjo 26-ąją, priimant Klaipėdos „Neptūną“.

„Nebūtinai naujokas bus netrukus. Turime dabartinę sudėtį, žaidžiame draugiškas rungtynes ir tikrinamės. Gali būti, kad tokia sudėtimi sezoną ir pradėsime. Neskubame, žiūrime, ko mums trūksta, ir bandysime judėti pirmyn“, – paaiškino G.Petrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius