Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 12

Iš Lietuvos išskridusių Ballų posūkiai: Londonas, NBA savaitgalis ir turnyras Prienuose

Ballų šeimyna susikrovė lagaminus, tačiau turi su savimi atgalinius bilietus. Ballai trumpam paliko Prienus ir išvyko į Londoną, o iš ten šeimynėlė pasuks dviem skirtingais maršrutais.
Ballų šeimyna
Ballų šeimyna / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Atsivėrusį 19 dienų langą Ballai pradėjo seniai planuotu vizitu. Pirmadienį šeimyna išskrido į Londoną, kur tą pačią dieną turės laikinosios „Big Baller Brand“ prekių parduotuvės pristatymą.

Trečiadienį arba ketvirtadienį LaMelo su LiAngelo grįš į Lietuvą ir prisijungs prie „Vytauto“ treniruočių, o LaVaras Ballas ir likusi šeima trumpam išskris į Los Andželą, kur vasario 16–18 dienomis vyks NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis.

Jame „Kylančių NBA žvaigždžių“ rungtynėse dalyvaus vyriausiasis Ballų sūnus – „Los Angeles Lakers“ įžaidėjas Lonzo Ballas.

Po NBA šventės visa šeima planuoja grįžti į Lietuvą.

LaMelo tą patį savaitgalį dalyvaus Lietuvos krepšinio šventėje. 16-metis pakviestas dalyvauti Karaliaus Mindaugo taurės snaiperių konkurse.

„Vytautas“ nepateko į taurės varžybas, tačiau ketina produktyviai išnaudoti pertrauką. Prienų-Birštono komanda intensyviai treniruosis ir bandys suderinti žaidimą su sausį prie klubo prisijungusiais broliais Ballais.

Tam dabar pats tinkamiausias laikas. Po taurių savaitės atsidarys FIBA rinktinių langas, tad artimiausios oficialios rungtynės „Vytautui“ numatytos tik kovo 3 dieną – su „Lietuvos rytu“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilius Vaitkevičius ir Lavaras Ballas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Vilius Vaitkevičius ir Lavaras Ballas

„Vytauto“ vadovas Vilius Vaitkevičius 24sek patvirtino, kad vasario pabaigoje planuojama suorganizuoti dar keletą „Big Baller Brand Challenge“ rungtynių. Sausį „Vytautas“ buvo sužaidęs penkis parodomuosius mačus.

„Dėl įsipareigojimų negalime atskleisti faktų, bet rengsime turnyrą“, – teigė V.Vaitkevičius.

Realu, kad turnyre „Vytautas“ varžysis su užsienio klubais. 24sek žiniomis, išbandyti jėgas Prienų-Birštono klubui siūlė pora Italijos komandų.

Tikslūs „Big Baller Brand Challenge Games“ kontūrai turėtų būti atskleisti šią savaitę.

Tuo tarpu LaVaras Ballas intriguoja, kad artimiausias oficialias rungtynes 19-metis jo sūnus LiAngelo žais jau su vardiniais bateliais. Savo vardo batelius jau turi du kiti broliai – 20-metis Lonzo ir 16-metis LaMelo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius