-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 09 23

Įspūdingos „Lietkabelio“ pergalės prieš „Žalgirį“ žiūrovai neišvydo dėl sugedusio kompiuterio

Rugsėjo 22 dieną Panevėžyje vyko didelio susidomėjimo sulaukusios „Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionato rungtynės, kuriose susitiko vietos „Lietkabelio“ ir „Žalgirio“ ekipos. Susitikimą po atkaklios kovos laimėjo aikštelės šeimininkai 90:86, tačiau šią pergalę galėjo stebėti tik arenoje susirinkę žiūrovai.
Rungtynių žiūrovai
Rungtynių žiūrovai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rungtynių transliacijos paslaugas teikiančias įmonės atstovai buvo pasiruošę vykdyti transliaciją, tačiau prieš pat susitikimą, sutrikus elektros tiekimui, sugedo pagrindinis transliacijos kompiuteris. Įmonės atstovai bandė gelbėti situaciją ir vykdyti transliaciją per vieno iš darbuotojų kompiuterį, tačiau tam nepakako jo turimų resursų.

„Labai atsiprašome visų sirgalių, kad jie negalėjo tiesiogiai stebėti didelio ažiotažo sulaukusių rungtynių. Dėsime visas pastangas ir kartu su rungtynių transliacijas teikiančia įmone ieškosime sprendimo būdų, kad ateityje tokie įvykiai nepasikartotų. Tikimės, kad ši nesėkmė sezono pradžioje nenubrauks viso įdirbio, kurį esame padarę. Tikimės, kad sirgaliai supras, jog tai buvo nenumatytos aplinkybės, kurių operatyviai išspręsti nepavyko“, – teigė LKL komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

Nors transliacija neįvyko, tačiau rungtynės buvo filmuojamos ir sirgaliai gali peržiūrėti jų įrašą, gražiausius momentus bei trenerių komentarus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius