-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 07

Jonas Mačiulis: „Tai nebegali pasikartoti“

Jonas Kazlauskas rėkė taip, kad jo pastabas Mantui Kalniečiui girdėjau priešingoje aikštės pusėje, antrajame tribūnų aukšte ir balkone, kur reikėdavo prisimerkti norint įžiūrėti brazilų žaidėjų numerius. Bet treneris siautėjo aikštėje ne veltui. Lietuviai išbarstė triuškinančią persvarą ir vos nesudegė braziliškame pragare. Pergalė 82:76.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Per pora kilomterų nuo „Carioca“ arenos mūsų boksininkas Eimantas Stanionis laimėjo pirmąją kovą teisėjų sprendimu. Varžovą į nokdauną Lietuva pasiuntė krepšinio aikštėje.

Ir kai tai atrodė kaip nokautas, brazilai, skaičiuojant 9-ąją sekundę, pakilo nuo žemės. Ir stojosi taip, kad vos žemyn nenubloškė lietuvių.

„Per vienerias rungtynes parodėme, kaip galime gerai žaisti ir kaip galime blogai žaisti“, – po pergalės šypsojosi Jonas Mačiulis, pelnęs 10 taškų.

Lietuviai turi teisę šypsotis. Nors prisivirė košės, svajonių pirmoji rungtynių pusė tapo pergalės pamatu.

„Brazilai po pertraukos pabudo, pradėjo aktyviau gintis ir puolime žaisti agresyviau. Bet nežinau... Palaikymas jiems buvo iš visų pusių (šypsosi). Ką darėme, niekas nesisekė. Ir pražangos, ir leidome lengvai rinkti taškus. Viskas apsivertė. Reikia, kad taip nebepasikartotų“, – pasakojo J.Mačiulis.

Puolėjas pridūrė, kad kai brazilai pakeitė gynybą ir pradėjo keistis dengiamaisiais, lietuviai nebeieškojo variantų po krepšiu ir puolimas ėmė strigti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius