Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 10

Jonas Valančiūnas džiaugiasi surengęs antrąją krepšinio stovyklą

Ketvirtadienį Vilniaus krepšinio mokykloje prasideda Jono Valančiūno krepšinio stovykla, kuri truks tris dienas. Stovyklos išvakarėse oficialią paramą jai pareiškė ir Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA), kurios „Toronto Raptors” klube rungtyniauja 213 cm ūgio Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas J.Valančiūnas.
Jonas Valančiūnas treniravo jaunuosius krepšininkus.
Jonas Valančiūnas treniravo jaunuosius krepšininkus. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Labai džiaugiuosi savo antrąja krepšinio stovykla ir galimybe pasidalyti savo patirtimi su jaunąja Lietuvos krepšinio karta, – sakė J.Valančiūnas. – Norėčiau padėkoti savo krepšinio bendruomenės bičiuliams – NBA, „Nike”, Lietuvos krepšinio federacijai, Vilniaus krepšinio mokyklai ir visiems treneriams bei savanoriams. Stovyklos komanda pasirengusi dirbti iš visų jėgų, kad visi dalyviai ja džiaugtųsi ir gautų puikios patirties.”

Stovyklaujančius berniukus krepšinio įgūdžių ir paslapčių mokys tokie žinomi specialistai, kaip buvęs NBA treneris Nealas Meyeris, Saulius Štombergas, buvęs J.Valančiūno treneris Gintautas Regina, Šarūnas Sakalauskas, „Lietuvos ryto” treneris Arvydas Gronskis.

„Labai laukiame bendradarbiavimo su Jono Valančiūno krepšinio stovykla, – jos išvakarėse sakė N.Meyeris, daug metų dirbęs „Los Angeles Clippers”, „Portland Trail Blazers”, „Denver Nuggets” komandose, dabar kuruojantis NBA reikalus Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir Afrikoje. – Jonas suteikia įkvėpimo jauniems krepšininkams visoje Lietuvoje, o NBA remia jo pastangas sudominti krepšiniu ir rūpintis jų pažanga kuo daugiau vaikų.”

NBA stovyklos, kurią remia ir sportinės aprangos kompanija „Nike”, dalyvius aprūpins sportine apranga, dovanos daugybę prizų ir dovanų.

Stovyklos, kuri vyks VKM sporto salėje Birželio 23-iosios g. 10A, Vilnius, treniruotės yra atviros krepšinio treneriams ir vaikų tėvams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius