Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 31

Jonavos puolimo uraganas nupūtė „Neptūną“

Nugalėję Prienus ir Gargždus, Klaipėdos „Neptūno“ (2-5) krepšininkai vėl tėškėsi veidu į purvą. Pirmadienio vakarą uostamiesčio krepšininkai tragiškai sužaidė pirmąją rungtynių pusę, po kurios namuose neatsitiesė prieš Jonavos „CBet“ (6-1) – Virginijaus Šeškaus auklėtiniai šventė pergalę 93:77 (21:18, 35:21, 13:16, 24:22).
Edvinas Šeškus, Jonavos „CBet“
Edvinas Šeškus, Jonavos „CBet“ / LKL.LT

56:39 – tokiu skirtumu svečiuose „CBet“ pirmavo po pirmų dviejų nuostabiai sužaistų kėlinių. Po pertraukos „Neptūnas“ ėmė rodyti atsigavimo ženklus – sumažino atsilikimą iki 11 taškų.

Bet vos vieną pralaimėjimą kol kas LKL patyrę Jonavos krepšininkai neprisižaidė – vėl truktelėjo į priekį ir nužygiavo į užtikrintą pergalę.

Nojus Mineikis ketvirtajame kėlinyje sužaidė negarbingai – sviedė kamuolį į Edviną Šeškų. Už tai neptūnietis gavo antrą techninę pražangą ir buvo išvarytas iš aikštės.

Tiesa, E.Šeškus kiek anksčiau sugėrė ir Mindaugo Girdžiūno smūgį alkūne į veidą. Tiesa, „Neptūno“ gynėjas tyčia to nedarė – teisėjai jam net neskyrė nesportinės pražangos.

Goranas Huskičius nugalėtojams pelnė 19 taškų, atkovojo 6 kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Aukštaūgio sąskaitoje – net 29 naudingumo balai.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Goran Huskič
Lukas Balandis / BNS nuotr./Goran Huskič

E.Šeškus pridėjo 18 taškų, Dovis Bičkauskis – 14 (4/8 trit.).

Matas Jogėla buvo vienintelis, bandęs reanimuoti leisgyvį „Neptūną“: jis suvertė 23 taškus, pataikydamas visus 5 mestus tritaškius.

Vos kartą LKL suklupę „CBet“ krepšininkai įsirašė jau šeštąją pergalę – jie žengia antri po Kauno „Žalgirio“. Klaipėdiečiai savo kraityje turi vos 2 pergales ir jau net 5 nesėkmes. Mindaugo Brazio auklėtiniai yra 10-oje pozicijoje.

„Neptūnas“: M.Jogėla 23, D.Gailius 9.

„CBet“: G.Huskičius 19, E.Šeškus 18, D.Bičkauskis 14, M.Laksa 12, V.Šulskis 9, J.Garrettas 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius