Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 14

K.Maksvytis: „Lietuvos rytas“ bus piktas ir žūtbūt norės reabilituotis“

Klaipėdos „Neptūno“ Vilniuje laukia sunki Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) akistata su vietos „Lietuvos ryto“ ekipa.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / K.Bakūno nuotr.

Vilniečiai į šį mūšį kils po dviejų iš eilės svarbių pralaimėjimų namuose: praėjusį savaitgalį „Betsafe-LKL“ čempionate rezultatu 67:70 nusileista principiniam varžovui Kauno „Žalgiriui“ ir trečiadienį rezultatu 83:93 pralaimėtos pirmosios Europos taurės turnyro rungtynės Bilbao „Retabet Basket“ (Ispanija) ekipai.

„Lietuvos rytas“ bus piktas ir savo žiūrovų akivaizdoje žūtbūt norės reabilituotis. Juk „Lietuvos rytas“ „Siemens“ arenoje šį sezoną pergalės dar neiškovojo, tad tikisi, kad tai pavyks padaryti šeštadienį. Mes esame pasiruošę sunkiai ir aršiai kovai. Mūsų komandos atmosfera – gera, nusiteikimas – kovingas. Stengsimės žaisti savo žaidimą ir bandyti pratęsti pergalių seriją“, – sakė „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

„Neptūno“ vyr. treneris pripažino, kad vilniečių ekipos žaidimas, į komandą įsiliejus Loukui Mavrokefalidžiui, yra šiek tiek pasikeitęs.

„Lietuvos ryto“ ekipa mums yra pažįstama, juk su jais prieš sezono pradžią susitikome Vlado Garasto taurės turnyre. Tačiau reikia pripažinti, kad nuo to laiko šiek tiek pasikeitė „Lietuvos ryto“ žaidimo braižas, kai kurie žaidėjai persistumdė pozicijomis. Laukia įdomi kova“, – pabrėžė K.Maksvytis.

„Neptūnui“ šiose rungtynėse vis dar nepadės Mindaugas Kačinas. Jis dėl nugaros traumos kol kas šį sezoną „Neptūno“ marškinėlių oficialiose varžybose nebuvo užsivilkęs, tačiau jau treniruojasi su komanda ir artimiausiu metu turėtų išbėgti į aikštelę.

Priminsime, kad „Neptūnui“ 2017-2018 metų sezono pradžia klostosi itin sėkmingai – „Betsafe-LKL“ čempionate klaipėdiečiai iš šešių rungtynių iškovojo penkias pergales, tarp jų sirgaliams daugiausiai emocijų sukėlė Klaipėdoje iškovota pergalė prieš daugkartinį Lietuvos čempioną ir Eurolygos dalyvį Kauno „Žalgirį“.

Praėjusį antradienį „Neptūnas“ „Švyturio“ arenoje skambiai startavo ir FIBA Čempionų lygos turnyre – rezultatu 75:73 parklupdė Prancūzijos čempionus Šalono „Elan“ krepšininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius