Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 08

Kaip „Žalgiris“ vietoj pasiruošimo Eurolygos finalui filmavimo studijoje triūsė

Prieš praėjusios savaitės Eurolygos rungtynes Kaune tarp „Žalgirio“ ir Izmiro „Karšiyaka“ klubų „Žalgiris TV“ studijoje apsilankė grupės ŽAS narys ir verslininkas Linas Zareckas-Choras, tapęs rubrikos #ŽaliaBalta laidos svečiu.
Linas Zareckas-Choras
zaliabalta-visa-tiesa-apie-dainos-euroliga-vaizdo-klipo-filmavima

Jau trečiosios šio sezono #ŽaliaBalta laidos pašnekovas kartu su grupe ŽAS 1999 metais įrašė „Žalgirio“ komandos žygiui Eurolygoje skirtą dainą „Euroliga“, kuri jau vėliau, žalgiriečiams laimėjus stipriausią Senąjį žemyno turnyrą, tapo neatsiejama triumfo dalimi.

Prabėgus 16 metų po skambiausios Kauno klubo, pergalės L.Zareckas-Choras prisiminė, kaip dar prieš Eurolygos finalo ketverto varžybas Miunchene buvo filmuojamas dainos videoklipas.

„Mus pasikvietė, kaip tuo metu populiarią ir vyrišką grupę. Savo dainavimu ir kriokimu pridėjome kūriniui šarmo. Tiesa, pats įspūdingiausias momentas – klipo filmavimas su žalgiriečiais. Jis buvo filmuojamas prieš finalo ketverto varžybas, tad vietoj treniruočių ir poilsio „Žalgiriui“ reikėjo kankintis filmavimo studijoje. Tuometinis treneris Jonas Kazlauskas nebuvo labai patenkintas“, – 1999 m. pavasario nuotykius pasakojo L.Zareckas-Choras. 

VIDEO: #ŽaliaBalta. Visa tiesa apie dainos „Euroliga“ vaizdo klipo filmavimą

Nors žalgiriečiai tuomet dar nebuvo sužaidę svarbiausiųjų susitikimų Eurolygoje, anot grupės ŽAS nario, dainos videoklipo filmavimo metu filmavimo studijoje krepšininkai buvo kaip niekad linksmai nusiteikę ir žaidėjų trumpam pabėgo nuo minčių apie bene didžiausią laukiantį iššūkį jų karjeroje.

„Pažinome tiek krepšininkus, o krepšininkai – mus, todėl nebuvo jokios įtampos. Tokia betarpiška atmosfera ir filmavimas žaidėjus dar labiau atpalaidavo. Tą pusdienį jiems nereikėjo galvoti apie krepšinį, tik apie tai, kaip dainuoti. Galbūt, jau finalo ketverto metu, tas atsipalaidavimas davė savo. Paskui kalbėjome, jeigu norite laimėti kokį nors finalą, pasikvieskite ŽAS. Jau po ketverių metų įrašėme savo kūrinį „Fortūną“, skirtą Europos čempionatui 2003 m.“, – prisiminimais dalinosi L.Zareckas-Choras.

Trečiojoje #ŽaliaBalta laidoje grupės ŽAS narys kalbėjo apie tai, kaip krepšininkams sekėsi dainuotis „Euroliga“ dainos žodžius, žalgiriečių sugrįžimo į Lietuvą naktį bei priėmė laidos vedėjo iššūkį – atsakinėjo į viktorinos, skirtos „Euroliga“ dainos žodžiams, klausimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius