Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 29

Karštoji kėdė rinktinėje: kas turi geriausius šansus treniruoti Lietuvą?

Jonas Kazlauskas apsisprendė ir atsisveikino su Lietuvos rinktine, kurios vairas ketveriems metams bus patikėtas šeštajam specialistui nepriklausomos Lietuvos istorijoje. Kandidatų netrūksta, o Arvydas Sabonis naująjį trenerį tikisi surasti iki spalio 25-osios. Nerimsta ir lažybininkai. Lažybų bendrovės siūlo atspėti būsimą rinktinės vedlį, bet jau turi ryškų savo favoritą.
Jonas Kazlauskas
Jonas Kazlauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lažybų bendrovė „Orakulas“ pateikė bent 10 pretendentų. Lažybininkų sąraše netrūksta įdomių pavardžių, o įdomu, kad tarp pretendentų nėra nė vieno buvusio rinktinės stratego, kaip Antano Sireikos, Ramūno Butauto ar Kęstučio Kemzūros.

„Orakulas“ nacionalinės komandos vairininku mato Rimą Kurtinaitį – jo šansai vertinami 37 procentais – daugiau nei dvigubai daugiau nei kitų kandidatų.

Antras sąraše – Šarūnas Jasikevičius (17 proc.). Tiesa, interviu 24sek jis jau yra minėjęs, kad šiuo metu jam darbas Kauno „Žalgiryje“ yra lyg svajonė, todėl apie kitas darbovietes jis negalvoja.

VIDEO: Šarūnas Jasikevičius: „Asmeninis tikslas – gyventi viena diena“

Trečias sąraše – LKL metų treneriu išrinktas Dainius Adomaitis (14 proc.), ketvirtas – Gintaras Krapikas (11 proc.), o už jo rikiuojasi bent šeši specialistai, tačiau jų galimybės vertinamos mažiau nei 5 procentais.

Lažybininkai įdomiai palygino dviejų buvusių Jono Kazlausko asistentų šansus. Pavyzdžiui, Gintaras Krapikas su 11 proc. tikimybe yra ketvirtas, o Darius Maskoliūnas – aštuntas su 3 proc.

Įdomus ir pasirinkimas iš kitų LKL trenerių. Pavyzdžiui, Panevėžio „Lietkabelio“ stratego Kazio Maksvyčio šansai perimti rinktinės vairą vertinami geriau (5 proc.) nei to paties Tomo Pačėso (4 proc.).

Dešimtuką užbaigia Saulius Štombergas (2 proc.).

„Orakulo“ prognozė
1. Rimas Kurtinaitis (37 proc.)
2. Šarūnas Jasikevičius (17 proc.)
3. Dainius Adomaitis (14 proc.)
4. Gintaras Krapikas (11 proc.)
5. Kazys Maksvytis (5 proc.)
6. Tomas Pačėsas (4 proc.)
7. Gediminas Petrauskas (4 proc.)
8. Darius Maskoliūnas (3 proc.)
9. Valdemaras Chomičius (3 proc.)
10. Saulius Štombergas (2 proc.)

„Orakulo“ favoritai sutampa su 24sek skaitytojų.

Beveik 10 tūkst. apklausoje dalyvavusių skaitytojų rinktinės treneriu norėtų matyti Rimą Kurtinaitį.

Atitinkamai eilės tvarka rikiuojasi Šarūnas Jasikevičius, Dainius Adomaitis, tik skirtumas tas, kad labiau nei už likusius lietuvius, skaitytojai labiau norėtų matyti rinktinę treniruojantį užsienietį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius