Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 11

Karštoji linija Vilnius–Milanas: Artūras Gudaitis gali pereiti į „Emporio Armani“

Artūras Gudaitis jau artimiausiu metu gali tapti Eurolygoje rungtyniaujančio Milano „Emporio Armani“ klubo nariu. Italijos komanda siūlo solidžią išpirką „Lietuvos rytui“ ir aukštaūgį nori matyti savo gretose. Tačiau 24sek žiniomis, jeigu „Lietuvos rytas“ nuspręs paleisti žaidėją, tai ne dėl pinigų, o dėl krepšininko noro palikti sostinės klubą. Nauji klubo vadovai nenori, kad krepšininkas klube žaistų per prievartą.
Artūras Gudaitis
Artūras Gudaitis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

24sek žiniomis, Italijos klubas A.Gudaičiui siūlo dvejų metų sutartį. O krepšininko likimas sprendžiamas kaip tik šiuo metu ir atsakymas turi paaiškėti greitu metu.

„Lietuvos ryto“ komandos vadovai vasarą ne kartą buvo susitikę su A.Gudaičiu ir bandė įtikinti krepšininką, kad šioje komandoje jam numatytas labai svarbus vaidmuo ir kad klubo aplinka iš esmės yra pasikeitusi.

Tačiau Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas savo nuomonės nepakeitė ir sulaukęs Italijos komandos dėmesio dar kartą pareiškė, kad norėtų palikti „Lietuvos rytą“.

„Emporio Armani“ dėmesio 24-erių metų A.Gudaitis sulaukė sėkmingai sužaidęs porą Europos čempionato rungtynių.

Aikštėje jis vidutiniškai praleido po 10,5 minutės, pelnė po 4,8 taško ir rinko po 5,2 naudingumo balo. A.Gudaičio puikus žaidimas labai prisidėjo prie Lietuvos rinktinės pergalės prieš Izraelį.

Milano gretose kitą sezoną žais ir kitas Lietuvos krepšinio rinktinės narys Mantas Kalnietis.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Artūras Gudaitis
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Artūras Gudaitis

Praėjusį sezoną A.Gudaitis buvo vienas naudingiausių Lietuvos krepšinio lygos ir Europos taurės žaidėjų. Kad žaidėjas liktų, pageidavo visi sostinės klubo naujieji vadovai – Antanas Guoga, Darius Gudelis, Linas Kleiza, Rimas Kurtinaitis.

Žaidėjo sutartyje numatyta 600 tūkst. eurų išpirka. Tačiau, 24sek žiniomis, italai pasirengę mokėti mažiau.

„Lietuvos rytas“ gali prarasti vieną savo lyderių, tačiau tuo pat metu gali sutaupyti apie 700 tūkstančių eurų (žaidėjo numatyta alga ir išpirka).

A.Gudaičio likimas gali paaiškėti dar pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius