Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 21

Kauną pasiekęs „Žalgirio“ naujokas tryško pasitikėjimu: „Esu labai arti NBA“

Šią savaitę sutartį su Kauno „Žalgirio“ ekipa pasirašęs amerikietis Derrickas Waltonas šeštadienį po beveik parą trukusios kelionės atvyko į Kauną.
Derrickas Waltonas
Derrickas Waltonas / nuotr. stopkadras

23-ejų metų 185 cm ūgio gynėjas pirmajame savo interviu Lietuvoje dalijosi mintimis su „Žalgiris TV“ bei kalbėjo apie savo karjerą bei naująją komandą – Kauno „Žalgirį“.

„Kiekvienoje komandoje, kurioje žaidžiau, labiausiai koncentruodavausi į pergales, – pokalbio metu teigė D.Waltonas. – Apie nieką kitą negalvoju. Tiesiog noriu demonstruoti pergales galintį padėti iškovoti žaidimo stilių ir žaidimo momentus. Trumpai tariant, siekiu būti laimėtojas. Toks visuomet stengiausi būti.“

Naujasis „Žalgirio“ komandos gynėjas rugpjūtį buvo pasirašęs sutartį su „Chicago Bulls“ klubu. Krepšininkas nepateko į pagrindinę komandos sudėtį ir nusprendė priimti „Žalgirio“ komandos pasiūlymą. Kalbėdamas apie savo žaidimo stilių, D.Waltonas kalbėjo apie savo stiprybes.

„Augdamas visuomet žavėjausi Chriso Paulo žaidimu. Žmonės kalba, jog mano žaidimo stilius panašus į Kemba Walkerio. Kiekvienas turi savo nuomonę. Aš tiesiog stengiuosi būti savimi, – teigė D.Waltonas. – Visą gyvenimą žaidžiau įžaidėjo pozicijoje. Galiu išplėsti komandos puolimą ir kitus žaidėjus padaryti geresniais. Tai visuomet buvo mano stiprybės.“

Paklaustas, kiek arti NBA lygio jis mano esąs, D.Waltonas sakė: „Manau, kad esu labai arti. Manau, kad viskas ateina su pasitaikančiomis galimybėmis.“

VIDEO: Derrick Walton Jr. first interview as Zalgiris player

Krepšininkas ruošiasi naujam karjeros iššūkiui – debiutui Europoje. Žalgirietis nemano, jog kitoks nei JAV demonstruojamas krepšinis jam taps problema ginant „Žalgirio“ komandos garbę.

„Šiuo atveju kitoks žaidimo stilius yra pranašumas. Tai gali man suteikti daugiau universalumo, suprantant abu žaidimo stilius. Nemanau, kad tai kažkoks neigiamas aspektas. Stengsiuosi prisitaikyti prie naujo žaidimo stiliaus, kad turėčiau daugiau pranašumo“, – aiškino gynėjas.

Interviu pabaigoje, kreipdamasis į sirgalius, D.Waltonas dar sykį pabrėžė, jog bus vienas iš žaidėjų, norinčių padėti komandai laimėti.

„Tikėkitės, jog būsiu toks, koks buvau visą savo gyvenimą – malonus vyrukas, o aikštėje esu mėgstantis konkuruoti, darau viską, kad komanda laimėtų. Apskritai, esu vyrukas, kuris tikisi laimėti“, – teigė „Žalgirio“ naujokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius