Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 14

Kauno „Žalgiris“ atsisveikino su Brocku Motumu

Lietuvos čempiono žiedą iškilmingoje „Tete-A-Tete Casino – LKL“ pirmenybių sezono uždarymo šventėje atsiėmęs Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Brockas Motumas atsisveikino su komanda ir kitą sezoną į Lietuvą sugrįš nebent kaip svečias.
brock-motum-2016-2017-season-highlights
Brockas Motumas

Du puikius metus Kaune praleidęs australas užsitarnavo ne tik žiūrovų simpatijas, tačiau ir turėtų sulaukti stipriausių Europos komandų dėmesio.

„Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas dvejus metus komandoje praleidusiam puolėjui palinkėjo sėkmės tolimesnėje karjeroje ir džiaugėsi galėjęs iš arti stebėti krepšininko progresą.

„Visos komandos vardu noriu tarti ačiū B.Motumui už du nuostabius sezonus Kaune. Šis žaidėjas subrendo mūsų visų akyse, tapo patikimu savo pozicijos krepšininku visoje Europoje ir yra pasiryžęs versti naują puslapį savo karjeroje. Buvo išties smagu iš arti stebėti šio žaidėjo progresą, tad linkime jam kuo geriausios kloties“, – gerų žodžių apie Kauną paliekantį australą negailėjo P.Motiejūnas.

Ryškų žaidimo šuolį per sezoną atlikęs B.Motumas šiais metais stipriausiame Senojo žemyno turnyre naudingumu nusileido tik komandos kapitonui Pauliui Jankūnui. Per 30 Eurolygos reguliariojo sezono rungtynių aukštaūgis vidutiniškai pelnė po 10,8 taško, atkovojo po 3,4 kamuolio ir rinko po 9,5 naudingumo balo.

VIDEO: Brock Motum 2016-2017 season highlights

Geriausias rungtynes šį sezoną Eurolygoje australas sužaidė prieš Barselonos „FC Barcelona“ klubą, kuomet išvykoje be klaidų sumetė 7 dvitaškius, prametė vos vieną tritaškį iš 5 ir iš viso pelnė 26 taškus.

Lietuvos krepšinio lygoje žalgiriečio statistika buvo gana panaši – vidutiniškai po 9,8 taško, po 2,6 atkovoto kamuolio ir po 9,9 naudingumo balo.

Išvykstančio B.Motumo vietą užims naujausias komandos veidas – 24 metų 206 cm ūgio puolėjas Aaronas White’as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius