-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 26

Kauno „Žalgiris“ paskelbė pasaulinį sirgalių surašymą: kiek žaliai baltų yra iš viso?

Kauno „Žalgirio“ sirgalių naują sezoną laukia daug aistrų ir azarto. Naujas Eurolygos turnyro formatas užtikrino, kad komandos vertę lemia ne burtai, o susitelkimas ir kova kiekvienose rungtynėse.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Sirgalių armija tiki, kad naujų žaidėjų sustiprintas „Žalgiris“ Eurolygoje žais taip pat galingai, kaip komandos, kurių variklis buvo Šarūnas Jasikevičius.

Debiutinis Šaro sezonas trenerio kėdėje nebuvo lengvas – šį rudenį laukia dar daugiau iššūkių, bet Lietuvos krepšinio mėgėjai žino: „Žalgirio“ jėga visais laikais buvo ne garsios pavardės, o komandinis žaidimas ir ištikimi fanai. Išskirtinis palaikymas visada suteikia ryžto komandai išlipti iš duobės, kibti į atlapus tituluotiems varžovams ir laimėti.

Todėl sezoną „Žalgiris“ nusprendė parodyti visą savo fanų galybę ir kviečia į pasaulinį „Žalgirio“ fanų surašymą, kurį palaiko „Utenos alus“.

Klubo fanų skaičius yra ne mažiau svarbus už komandos statistikos rodiklius: atkovotus kamuolius, rezultatyvius perdavimus ar tritaškių taiklumą.

„Žalgirio“ atstovai yra girdėję dešimtis istorijų apie lietuvius, kurie persikėlę dirbti ir gyventi į Londoną, Stokholmą, Dubliną ar Los Andželą, nesiskiria su mylima Kauno komanda. Kiek iš viso žaliai baltų fanų yra užsienyje? Kiek žmonių už „Žalgirį“ serga Molėtuose, Telšiuose, Palangoje ar Vilniuje? Pirmas ir vienintelis pasaulinis fanų surašymas sujungs „Žalgirio“ gerbėjus Lietuvos miestuose, miesteliuose ir užsienyje – šiapus ir anapus vandenyno.

Fanų surašymas vyksta svetainėje www.zaliabalta.lt – tereikia įvesti savo vardą, pavardę ir miestą.

Kiekvienam užsiregistravusiam fanui bus suteiktas „Žalgirio“ sertifikatas bei unikalus numeris.

Kuo greičiau surašymas užvirs, tuo garsiau skambės žaliai baltų fanų balsas pasaulyje, todėl klubas ragina sirgalius kuo plačiau skleisti žinią ir parodyti, kiek daug žmonių linki komandai pergalių.

Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas sako, kad „Žalgirio“ fanu užsirašyti gali kiekvienas: „Užsirašyti „Žalgirio“ fanu gali bet kas, tam nebūtina spintoje turėti didžiausią žalių-baltų šalikų kolekciją, tam užtenka vieno – sirgti ir palaikyti „Žalgirį“. O šio surašymo metu norime sužinoti, kuriame pasaulio mieste žaliai-baltų daugiausia, kuriame „Žalgiris“ labiausiai išsiilgtas ir laukiamas, o svarbiausia, kad bet kur atsidūręs „Žalgirio“ fanas žinotų, kad ir čia gali surasti tiek pat dėl krepšinio ir „Žalgirio“ galvą pametusių sirgalių“.

Kad surašymas primintų žaidimą ir būtų azartiškas, organizatoriai ir rėmėjai pasirūpino dovanomis.

Kai tik bus užfiksuojamas tam tikras fanų skaičius, atrakinama dovana, kuri įteikiama burtų keliu atrinktiems fanams. Kai tik susirenka dar vienas fanų skaičius – dar viena dovana. Pavyzdžiui, pirmoji dovana – rungtynių stebėjimas iš svečių ložės daliai laimingųjų. „Žalgiris“ pasirūpins reginiu arenoje, o surašymą palaikantis „Utenos alus“ – vaišėmis.

Tarp dovanų fanams – galimybė dalyvauti „Žalgirio“ treniruotėje, skrydžiai oro balionu, galimybė „Žalgirio“ namų rungtynes stebėti nuo žaidėjų suolelio ir net kelionė dviem į Eurolygos rungtynes išvykoje.

Surašymą palaikantis „Utenos alus“ žada net išvirti specialų alų, jeigu fanai sparčiai ir gausiai registruosis.

„Jau trečią krepšinio sezoną Kauno „Žalgiris“ pradės remiami „Utenos alaus“. Mes didžiuojamės galėdami būti dalimi legendinės komandos, su kurios vardu susijusios pačios ryškiausios klubinio krepšinio pergalės Lietuvos istorijoje. Ir didžiuojamės galėdami kartu su Kauno „Žalgiriu“ visus, kurie nors kartą, kai žalios baltos vėliavos su triumfu plevėsavo Europoje, džiaugėsi būdami krepšinio šalies piliečiai, pakviesti į pasaulinį „Žalgirio“ fanų surašymą“, – sako „Švyturys-Utenos alus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

Surašymas yra skirtas visiems, kurie bent kartą sirgo už Kauno „Žalgirį“ ir trokšta, kad apie Lietuvą pasaulis kalbėtų kaip apie krepšinio kraštą.

Organizatoriai tiki, kad „Žalgiris“ turi daugiau fanų negu daugelis tituluočiausių klubų. Krepšinį mylintiems žmonėms teoriją belieka įrodyti praktiškai – prisiregistruoti internete ir kilti kartu su žaliai balta banga: „Žalgiriui“ reikia tavęs!“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius