-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 01 22

Kazys Maksvytis – apie solidų naujokų įsiliejimą ir nerimą dėl Isaiah Tayloro traumos

Kauno „Žalgiris“ užtikrintai žengė į KMT finalo ketvertą, sekmadienio vakarą ir antrą kartą solidžiai patiesdamas Alytaus „Wolves“ ekipą. Visgi žygį į pusfinalį gerokai aptemdė mačo pabaigoje Isaiah Tayloro patirta trauma.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Likus žaisti mažiau nei dvi minutes lygioje vietoje suklupęs I.Tayloras susigriebė už šlaunies ir jam prireikė medikų pagalbos, kad galėtų atsistoti. Komandos draugams teko išnešti jį iš aikštelės.

„Žalgirio“ klubo atstovai po mačo su „Žalgiris Insider“ prenumeratoriais pasidalijo žinute, jog traumos rimtumas paaiškės pirmadienį, kai amerikiečiui bus atlikti išsamesni tyrimai.

„Noriu pasveikinti savo komandą ir fanus. Gerai, kad vyrai rimtai atsižvelgė į šias rungtynes. Nėra lengva žaidžiant kas kelios dienos išlaikyti tokią koncentraciją, susikaupimą ir fiziškumą. Jei kiek geresni burtai, „Wolves“ galėjo kovoti dėl KMT medalių. Komanda sužaidė gerai, bet pergalę apkartino Isaiah Tayloro trauma“, – po mačo kalbėjo Kazys Maksvytis.

VIDEO: Kazio Maksvyčio ir Rimo Kurtinaičio komentarai

Po mačo rūbinėje „Žalgirio“ mažylis šypsojosi. Tiesa, daryti išvadų dėl I.Tayloro traumos rimtumo vien atsižvelgiant į žaidėjo nuotaikas, K.Maksvytis nenorėjo.

„Galbūt šypsojosi iš streso, gal iš šoko būsenos. Rytoj iš pat ryto bus atlikti visi tyrimai. Ar tai tik spazmai, ar kažkas rimčiau – čia jau pasakys daktarai“, – kalbėjo K.Maksvytis.

„Žalgirio“ treneris pagyrė abu naujokus. Jo komplimentų sulaukė tiek I.Tayloras, tiek Achille Polonara.

„Polonara sužaidė gerai, o išėjęs Isaiah irgi pridalijo perdavimų. Abu komandai duoda tai, ko iš jų tikimės“, – pažymėjo strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius