-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 14

Kevinas Pangosas: „Atėjo svarbus etapas ir turime būti geresni nei iki šiol“

„Jis jau dabar yra pasiruošęs vesti į priekį bet kurią Eurolygos komandą“, – taip prieš maždaug mėnesį apie Keviną Pangosą sakė Šarūnas Jasikevičius. Atėjus svarbiausių sezono kovų metui, „Žalgirio“ kanadietis – ramus ir pasiruošęs dirbti savo darbą.
Kevinas Pangosas
Kevinas Pangosas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Lietuvos čempionai penktadienį vakare 77:66 užtikrintai nugalėjo Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir įsitaisė LKL viršūnėje.

„Manau, kad pergalę lėmė kietas žaidimas visas 40 minučių. Pridarėme klaidų, bet pastangos padėjo laimėti“, – po rungtynių 24sek kalbėjo K.Pangosas.

Mače su amžinais varžovais gynėjas pelnė 2 taškus, pataikė 1 metimą iš 4, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus suklydo ir patyrė nemenką smūgį, kai „Lietuvos rytas“ bandė kabintis į rungtynes.

Trečiajame kėlinyje vilniečiai pradėjo spausti iki tol komfortiškai aikštėje besijautusius žalgiriečius ir šie sutriko bei pametė ritmą.

Š.Jasikevičius vieną po kito į aikštę metė ant suolo buvusius K.Pangosą ir Vasilije Micičių, kurie prisijungė prie iki tol jau žaidusio Beno Udriho ir trimis įžaidėjais bandė stabilizuoti padėtį.

Paklaustas, ar toks vilniečių gynybos pakeitimas ir kauniečių sumišimas yra ženklas prieš ketvirtfinalio seriją su Pirėjo „Olympiakos“, K.Pangosas kalbėjo: „Taip, treneris bandė pasitelkti gynėjus prieš tą spaudimą. Tai buvo jo sprendimas, mes tiesiog turime kuo geriau tvarkytis tokioje situacijoje.“

Tiesa, nors ir įvardijamas kaip komandos lyderis, kanadietis tikina didesnio spaudimo prieš atkrintamąsias nejaučiantis.

„Aš nemanau, kad yra kažkoks spaudimas. Tai – mano darbas. Mano vaidmuo toks, kad turiu rūpintis kamuolio judėjimu ir jį pasiųsti ten, kur reikia.

Tai labai svarbus etapas, turime būti geresni nei iki šiol“, – akcentavo „Žalgirio“ atakų organizatorius.

Ir nors per paskutines trejas rungtynes, skaičiuojant Eurolygą ir LKL, K.Pangosas pataikė 5 metimus iš 20-ies, pavojaus varpais dar neskambino nei Šaras, nei žaliai balti sirgaliai. Kaip gynėjas, galintis vesti bet kurią Eurolygos komandą, atrodys atkrintamosiose, pamatysime antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius