Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 04 09

Klaipėdos „Neptūnas“ tikisi, kad finansines problemas išspręs papildoma savivaldybės parama

Kovo viduryje po VTB Jungtinės lygos rungtynių su Liubercų „Triumf“ ekipa Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai spaudos konferencijoje prabilo apie kelis mėnesius negaunamus atlyginimus ir pagrasino boikotuoti rungtynes. Šiuo metu trečiąją vietą LKL užimančio klubo krepšininkai tyli apie problemas, o klubo vadovas sako, kad komanda tikisi gauti papildomų lėšų iš savivaldybės.
Varžybų akimirka
Klaipėdos „Neptūno“ treneris Kazys Maskvytis / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Klaipėdos „Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas 15min.lt teigė, kad šiuo metu vyksta susitikimai su savivaldybės atstovais: „Šią savaitę dar tarsimės dėl papildomo finansavimo su miesto atstovais. Savivaldybė jau pervedė klubui 137 tūkstančius litų, tikimės gauti daugiau papildomų lėšų ir kuo greičiau. Prieš sezoną žadėti buvo 250 tūkst. litų, tikimės, kad visi likę pinigai pasieks klubą.“

250 tūkst. klubui skirti pažadėjo uostui anksčiau vadovavęs Eugenijus Gentvilas tuo pačiu buvęs ir „Neptūno“ ekipos valdybos narys. Vis dėlto E.Gentvilui tapus Seimo nariu, šis turėjo atsisakyti tiek uosto vadovo kėdės, tiek vietos „Neptūno“ valdyboje.

Pasikeitus uosto valdžiai, pasikeitė ir planai, o Klaipėdos reprezentacinei krepšinio komandai pažadėti 250 tūkst. litų klubo kasos nepasiekė.

Osvaldas Kurauskas tikisi, kad reikalai pajudės žinant puikai besiklostantį sezoną: „Šiemet išskirtiniai klubo rezultatai. Tikiuosi, kad tai padės pajudinti biurokratinį aparatą.”

Šiuo metu „Neptūnas“ LKL čempionate užima trečiąją vietą, tačiau turi istorinę galimybę pakilti iki antrosios. Klaipėdiečiams liko rungtynės su Pasvalio „Pieno Žvaigždėmis“ ir Kėdainių Nevėžiu“.

Anksčiau buvo skelbta, kad Klaipėdos „Neptūno“ klubui sezonui užbaigti trūksta apie 700 tūkst. litų. Klubo vadovo teigimu, 99% įsipareigojimų privatūs rėmėjai įvykdė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius