Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2015 06 17

Klaipėdos „Neptūnas“ atsisveikino su Kaziu Maksvyčiu ir braunasi į Europos taurę

Trečiadienį posėdžiavę Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubo valdybos nariai nusprendė atsisveikinti su trenerių štabu – Kaziu Maksvyčiu ir Tomu Rinkevičiumi, praneša oficiali komandos interneto svetainė.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / A. Venskaus nuotr.

„Valdyba padėkojo treneriams už darbą ir nusprendė sutarties nebepratęsti.

„Neptūnas" šiems treneriams savo krepšinio vizijas leido įgyvendinti net trejus metus. Juk nedaugelis Lietuvoje dirbančių trenerių gali pasigirti, kad viename klube dirbo tiek metų. Per tą laikotarpį buvo rungtyniaujama net trijuose tarptautiniuose turnyruose – VTB Vieningoje lygoje, Europos taurėje ir Eurolygoje.

Buvo pasiekta ir skambių pergalių – iškovoti LKL bronzos ir sidabro medaliai, pasiekta gražių pergalių tarptautinėse arenose, „Švyturio" arena nuolat buvo sausakimša krepšinio sirgalių... Tik gaila, kad šiemet sezono finišas susiklostė ne taip, kaip tikėtasi.

Sezono pradžia buvo įspūdinga – buvo skinamos viena po kitos pergalės, tačiau sezono pabaigoje sportinė forma nedžiugino ir pergalių bei pralaimėjimų balansas pakrypo ne mūsų komandos naudai", – susidariusią situaciją aiškino „Neptūno" klubo vadovas Osvaldas Kurauskas.
.

24sek.lt žiniomis, vienas pretendentų treniruoti „Neptūną" yra Kęstutis Kemzūra.

„Neptūno“ vadovas iki kito valdybos posėdžio, kuris planuojamas kitos savaitės pabaigoje, planuoja pateikti galimų „Neptūno" trenerių kandidatūras.

„Šiame posėdyje apie atskirus žaidėjus ir jų likimą mūsų klube nediskutavome. Iš pradžių reikia susirasti naują trenerį ir tada jau su treneriu kartu lipdyti komandą", – sakė „Neptūno" klubo vadovas.     

24sek.lt žiniomis, vienas pretendentų treniruoti „Neptūną" yra Kęstutis Kemzūra.

Su „Neptūnu" kitam sezonui sutartis turi penki žaidėjai: Donatas Zavackas, Mindaugas Girdžiūnas, Arnas Butkevičius, Raidas Nacius ir Laurynas Beliauskas.

„Parašėme paraišką, kad gautume vardinį kvietimą į Europos taurės varžybas. Iki kito „Neptūno" valdybos posėdžio jau turėtų būti preliminariai aišku, ar šis mūsų prašymas bus patenkintas", – teigė O.Kurauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius