-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 03

KMT trileris Prienuose – lemiama „Skycop“ klaida ir lygiosios su „Neptūnu“

Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalio rungtynėse Prienuose užfiksuotos lygiosios 85:85 (21:18, 21:26, 20:27, 23:14) tarp Klaipėdos „Neptūno“ ir vietos „Skycop“. Šansą išplėšti pergalę turėję prieniškiai suklydo rungtynių pabaigoje ir prie pusfinalio nepriartėjo nei viena komanda.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Darjušas Lavrinovičius pirmajame kėlinyje pelnė 10 taškų ir „Skycop“ netikėtai išsiveržė į priekį 17:8, bet „Neptūnas“ surengė savo spurtą ir iki kėlinio pabaigos sumažino skirtumą 18:21.

Antrajame kėlinyje „Neptūnas“ jau išsiveržė į priekį, bet įtampa niekur nedingo. Likus žaisti dvi minutes, rezultatas buvo lygus 37:37, o teisėjais nepatenkintas Kazys Maksvytis užsidirbo techninę pražangą. Po dviejų kėlinių „Neptūnas“ pirmavo 44:42.

Po pertraukos „Neptūnas“ susikrovė dviženklį pranašumą 63:53, tačiau debiutanto Žygimanto Janavičiaus vedamas „Skycop“ ketvirtajame kėlinyje spurtavo 7:0 ir sumažino skirtumą 69:71.

Likus žaisti 12 sekundžių, „Neptūnas“ pirmavo 85:84 ir turėjo kamuolį, bet Martynas Gecevičius perėmė kamuolį, o Kyle'as Weaveris užsidirbo nesportinę pražangą. Mike'as Bruesewitzas pataikė vieną baudos metimą ir išlygino rezultatą 85:85. Anthony Lee sugebėjo prasižengti puolime ir įsiutino Virginijų Šeškų. „Neptūnas“ per likusį laiką nieko nesukūrė ir rungtynės baigėsi lygiosiomis.

Prienų ekipą į priekį vedęs M.Bruesewitzas pelnė net 23 taškus ir surinko 35 naudingumo balus.

Prienų klube debiutavęs įžaidėjas Ž.Janavičius pelnė 13 taškų.

Atsakomosios ketvirtfinalio rungtynės vasario 12 dieną vyks Klaipėdoje.

Klaipėdos ekipa pastaruosius dvejus metus nesugebėjo peržengti ketvirtfinalio barjero. Jei pralaimėjimas 2017-aisiais „Žalgiriui“ yra suprantamas, tačiau pernykštė nesėkmė namuose „Dzūkijai“ buvo prilyginta tragedijai.

„Skycop“: M.Bruesewitzas 23, D.Lavrinovičius 16, Ž.Janavičius 13, G.Leonavičius 11.

„Neptūnas“: J.Grantas 18, T.Delininkaitis 14, O.Olisevičius 13.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius