Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 30

Kol NBA lietuviai treniruojasi atskirai, ispanų žvaigždėms jau uždegta „žalia šviesa“

Ispanijos krepšinio rinktinės atstovai prieš vasaros pabaigoje prasidedantį FIBA pasaulio čempionatą nusiteikę ypač kovingai. Kol Lietuvos rinktinės ryškiausios žvaigždės Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas priversti treniruotis individualiai, ispanai jau dabar „šlifuoja“ derinius pilna sudėtimi.
Ricky Rubio
Ricky Rubio / FIBA nuotr.

Lietuvos „bokštai“ į rinktinės treniruotes įsilies rugpjūčio 1-ąją – šią datą su „Memphis Grizzlies“ ir „Indiana Pacers“ vadovais suderino Lietuvos krepšinio federacija.

Ispanams pasisekė kiek labiau. Šios šalies krepšinio federacijos vadovai su NBA komandomis susitarė, kad jų žaidėjai prie rinktinės galės prisijungti nuo stovyklos pradžios, taigi jau dabar draugiškam mačui su Lietuva Sergio Scariolo komanda ruošiasi visa jėga.

Visi keturi NBA ispanai – Marcas Gasolis („Toronto Raptors“), Ricky Rubio („Phoenix Suns“) bei broliai Juancho („Denver Nuggets“) ir Willy („Charlotte Hornets“) Hernangomezai jau dalyvauja ispanų treniruotėse.

Rugpjūčio 2-ąją Pamplonoje lietuviai ir ispanai žais pirmąsias kontrolines draugiškas rungtynes.

J.Valančiūno ir D.Sabonio šiame mače nematysime, tuo tarpu ispanai į aikštę, panašu, kad gali mesti visus stipriausius savo ginklus.

Pasaulio čempionatą ispanai pradės C grupėje su Iranu, Puerto Riku ir Tunisu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius