-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 05

Komandos naujokus įvertinęs Virginijus Šeškus: „LaVaras pas mus žais centru“

Virginijus Šeškus, kaip visada emocingai ir besijuokdamas, kalbėjo apie komandos naujokus. LiAngelo ir LaMelo Ballai jau dalyvavo pirmoje komandos treniruotėje ir nustebino „Vytauto“ trenerį. „Tikrai maniau, kad bus blogiau. Jie visai nesavanaudžiai ir labai drąsūs“, – karštais įspūdžiais dalijosi V.Šeškus. Vaidmenį komandoje jis surado ir vaikinų tėvui LaVarui, kuris galėtų užpildyti spragą po krepšiu.
LaMelo Ballas
LiAngelo Ballas / Aliaus Koroliovo / 15min nuotr.

Jau rytoj Prienų klubo laukia LKL akistata su „Lietuvos rytu“ Vilniuje. Aštuonių žaidėjų rotaciją turintis V.Šeškus labai norėtų savo naujus auklėtinius išleisti jau Vilniuje.

„Aš juos tikrai išleisčiau. Esame aštuoniese ir iš jų trys įžaidėjai. Paimčiau juos. Žaidžiame dar su „Lietuvos rytu“, pergalės tikėtis sunku. Gal vieną ir išleisim“, – kalbėjo treneris.

Tiesa, amerikiečių debiutui koją kiša teisiniai reikalai. LaMelo dar turi susitvarkyti privalomus dokumentus ir tai gali užtrukti.

V.Šeškus plačiai papasakojo apie pirmuosius įspūdžius iš treniruotės.

– Kaip pirmoji treniruotė?

– Rytoj rungtynės. Norėjome pasirodyti kultūringai. Prieš visas kitas rungtynes darydavome šiek tiek kitaip, o dabar teko pakoreguoti, kad jie įsilietų ir jaustųsi normaliau. Kad nebūtų kaip nieko nežinantys.

– Kaip įvertintumėte LiAngelo ir LaMelo?

– Atvirai pasakysiu, visi amerikiečiai yra labai drąsūs. Per pirmą treniruotę jie tikrai drąsiai elgėsi. Aišku, jaunesniam vaikiui yra šiek tiek sunkiau. Tikrai galvojau, kad bus blogiau. Nežinodami savo pozicijos ir derinių, jie žaidė paprastą krepšinį.

– Galbūt jie į aikštę jau gali žengti rytojaus rungtynėse su „Lietuvos rytu“?

– Norėčiau jau rytoj juos į aikštę leisti, bet LaMelo dar dokumentai nesutvarkyti. Čia reikia, kad jie lankytų mokyklą, bet nesusidūrę su tuo. Pasijutome didelis klubas.

– Kaip kiti komandos naujokai reaguoja į svečius?

– Truputį yra sunkumų, jeigu atvirai. Mes žaidžiame kol kas be penktų numerių, bet kitą savaitę sulauksime papildymo. Aišku, kažkiek sunku ir treneriams, ir žaidėjams. Ir mūsų žaidimas nėra geriausias per visą istoriją.

– Kaip jums patirtis, kai treniruotėse šmėžuoja kameros?

– Reikia dirbti ir nežiūrėti. Mes priprasime. LaVaras nesikiša į vidinius dalykus. Tėvui pasiūliau pas mus penktu numeriu žaisti. Apsidžiaugė.

– Kaip jaunuoliai elgėsi su komandos draugais?

– Kiti europiečiai turėjo atokiau laikytis. O vyresniajam jau turėjau pasakyti, kad įžeis kitus žaidėjus, nes jis vienas nubėga pirmas. Palyginti jie tikrai nėra savanaudžiai. Amerikiečiai dažnai būna labai individualūs, bet šitie tikrai negaili perdavimų. Ir tėvas pasakė, kad Prienų žaidimas mums tiks. Ką aš galiu pasakyti. Šiandien labiau komandiškai, dar pasimatys. Jaunesnysis turi labai gerą perdavimą. Tik prisižiūrėjęs NBA dalykų.

– Ar jie pajėgūs žaisti LKL?

– Žaisti gali. Bet kaip žaisti? Kiek LKL yra 16-mečių? Nė vieno. O 19? Birutis gal tik. Stengsimės, kiek galime. Parodysime, kad padėtų mums, o ne tik būtų šou, kaip visi galvoja.

VIDEO: Prienų meras Ballams įteikė šakotį
VIDEO: Į Vilnių atvykęs LaVaras Ballas: „Lietuva pasirinko mus“
VIDEO: Broliai Ballai atvyksta į Lietuvą: ką būtina žinoti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius