Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 28

Krepšinio pasaulis lenkiasi išėjusiam Manu: L.Jameso, S.Curry, K.Bryanto ir M.Kuzminsko reakcija

Savo sportbačius ant vinies nusprendęs pakabinti Argentinos rinktinės ir „San Antonio Spurs“ simbolis Manu Ginobili šiomis dienomis sulaukė didžiulio krepšinio bendruomenės palaikymo. Jausmingai su bendražygiu atsisveikino ryškiausios NBA žvaigždės, o savo šiltais prisiminimais pasidalijo ir Lietuvos rinktinės lyderis Mindaugas Kuzminskas.
Emanuelis Ginobili
Emanuelis Ginobili / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Prisimenu, kad per Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją pamačius Manu, aš buvau labai laimingas, jog jis leido kartu nusifotografuoti. Vėliau buvau dar laimingesnis, turėdamas galimybę su juo susitikti aikštelėje. Tai buvo neįtikėtini prisiminimai ir pamokos“, – socialiniame tinkle rašė M.Kuzminskas ir įkėlė nuotrauką iš Rio atidarymo šventės.

„Manu, tu esi čempionas, puikus mano draugas ir vienas geriausių krepšininkų, su kuriais man teko žaisti. Mėgaukis gyvenimu po karjeros pabaigos. Tu to vertas“, – savo bičiuliui sveikinimo žinutę pasiuntė Kobe Bryantas.

„Broli, sveikinu su nuostabia karjera. Man buvo didelė garbė kautis prieš tave tiek metų. Visur ir visada – rinktinėje, reguliariajame NBA sezone ar atkrintamosiose“, – rašė ryškiausia NBA žvaigždė LeBronas Jamesas.

Panašią žinutę argentiniečiui pasiuntė ir „Golden State Warriors“ lyderis Stephenas Curry.

„Tu įkūnijai tikruosius idealus, kaip šis žaidimas turi būti žaidžiamas – su aistra, malonumu, čempionišku charakteriu. Liksi įkvėpimu daugeliui“, – neabejojo NBA čempionas.

Dirkas Nowitzki irgi negailėjo šiltų žodžių vienam ryškiausių pastarųjų dviejų dešimtmečių planetos krepšininkui.

„Tai neįtikėtina karjera. Esi nuostabus karys, nuostabus žaidėjas ir nugalėtojas. Kita stotelė – NBA šlovės muziejus“, – įsitikinęs vokietis.

„Ačiū tau už viską, ką nuveikei dėl šio nuostabaus žaidimo. Už tai ir mylime krepšinį. Pasisekė, kad galėjau dalintis viena rūbine su tavimi dvejus metus“, – teigė Ispanijos krepšinio simbolis Pau Gasolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius