Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 07

Kuriozas Rimanto Grigo komandoje: pabėgo amerikietis

Paskutinį Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) reguliariojo sezono savaitgalį Jonavos „Sintek-Jonava“ klubas pasitinka su mažesniu žaidėju skaičiumi. Komandą savavališkai paliko 25-erių metų 185 cm ūgio amerikietis Jalenas Bradley. Gynėjas apie tai, jog palieka Jonavos komandos gretas pranešė praėjusią savaitę, jau išskridęs iš Lietuvos.
Jalenas Bradley
Jalenas Bradley / nuotr. bcjonava.lt

„Susidarė keista ir nemaloni situacija, – kalbėjo „Sintek-Jonava“ klubo prezidentas Vaidas Vaškevičius. – Jalenas komandoje gaudavo nemažai minučių ir treneris Rimantas Grigas amerikiečiu pasitikėjo. Be to, žaidėjui buvo suteiktos visos gyvenimo sąlygos, todėl nesuprantame sprendimo niekam nepranešus palikti klubą. Bendravome ir su J.Bradley agentu, su kuriuo krepšininkas nepasitarė prieš palikdamas Lietuvą. Toks elgesys – neprofesionalus.“

Toks elgesys – neprofesionalus

J.Bradley „Sintek-Jonava“ gretose spėjo sužaisti 17 rungtynių, per kurias vidutiniškai rinkdavo po 12,4 taško bei atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus. Krepšininkas ant parketo praleisdavo po 25 minutes ir buvo vienas daugiausiai laiko aikštėje praleidžiančių „Sintek-Jonava“ žaidėjų.

Jonavos krepšininkai, jau išvykus amerikiečiui, iškovojo dvi pergales NKL čempionate bei laimėjimų seriją pratęsė iki 7.

Šį savaitgalį „Sintek-Jonava“ bandys užsitikrinti vietą NKL atkrintamosiose varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius