Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 30

L.Kleiza uždarė klausimus dėl A.Gudaičio ir paneigė A.Kavaliausko „antį“

Vilniaus „Lietuvos rytas“ jau kitą savaitę tikisi baigti komandos komplektaciją, bet nelaukite žinios, kad sostinės klubą papildys Antanas Kavaliauskas. Naujasis „Lietuvos ryto“ sporto direktorius Linas Kleiza paneigė pasirodžiusią žinią apie Kauno „Žalgirio“ centro pasiskolinimą ir uždarė temą dėl Artūro Gudaičio.
Antanas Kavaliauskas
Antanas Kavaliauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pristatydamas naują sporto žiniasklaidos projektą „Sporto namai“ L.Kleiza pripažino, kad viename portale pasklidusi informacija apie A.Kavaliauską jį patį nustebino.

„Toks gandas buvo... Kaip visi vadina „fake news“. Čia lygiai tas pats.

Gudaitis jaunas, kiek pasikarščiavo. Po rinktinės jam numatytas didelis vaidmuo ir jis bus mūsų komandoje.

Gandų nereikėtų komentuoti, bet šansų, kad jis grįš, tikrai nėra. Gal kažką nuliūdinsim, gal kažkas apsidžiaugs. Aš irgi skaičiau. Man irgi tai buvo naujiena. Nežinau iš kur, kaip, bet...“ – portale lrytas.lt pasirodžiusią informaciją, kad „Žalgiris“ paskolins „Lietuvos rytui“ A.Kavaliauską, paneigė L.Kleiza.

Jis taip pat neabejoja, kad norą palikti „Lietuvos rytą“ pareiškęs Artūras Gudaitis paskutinį savo kontrakte numatytą sezoną – 2017-2018 m., praleis Vilniuje.

„Artūras dabar susikoncentravęs į rinktinę. Jis jaunas žaidėjas. Kiek pasikarščiavo. Po rinktinės jam numatytas didelis vaidmuo ir jis bus mūsų komandoje“, – pareiškė L.Kleiza.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Artūras Gudaitis ir Deividas Gailius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Artūras Gudaitis ir Deividas Gailius

Vienas „Lietuvos ryto“ vadovų patvirtino, kad komandos komplektacija turėtų būti baigta kitą savaitę.

Jis mįslingai užsiminė apie vidurio puolėjo Adamo Lapetos ateitį, o paklaustas apie galimybę sostinėje išvysti Martyną Gecevičių, atsakymo nedavė, bet patarė dar neskubėti – kita savaitė bus lemiama.

„Žalgiris“ susistygavusi komanda su galbūt 2-3 kartus didesniu biudžetu. Bet mes norime grąžinti intrigą.

L.Kleiza patvirtino, kad sostinės klubas „Lietuvos rytu“ vadinsis paskutinį sezoną. Nuo 2018-2019 m. sezono ekipa turės naują vardą, o jis bus renkamas kartu su sirgaliais.

L.Kleiza tikino, jog turi daug idėjų, ką galima nuveikti su „Lietuvos rytu“, bet pirmas jo tikslas – sugrąžinti intrigą į Lietuvos krepšinį.

„Buriame komandą, kuri, atrodo, galėtų kautis su visais. Tiek Europos taurėje, tiek su „Žalgiriu“, – pasakojo L.Kleiza. – Aišku, „Žalgiris“ susistygavusi komanda su galbūt 2-3 kartus didesniu biudžetu. Bet mes norime grąžinti intrigą.

Dingo derbis. Jis turi grįžti. Mes norime, kad jis grįžtų. Bet kiek realu, žiūrėsime.

Ant popieriaus komanda atrodo gerai sudėliota. Bet tai gyvas dalykas. Nuo daug ko priklauso. Bet mes turime tikrai gerą trenerį ir pasiruošime.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius