Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 07

L.Svarytė trečią kartą atvedė „Sūduvą“ į pergalę prieš LMKL čempiones

Įtikinamą pergalę Lietuvos moterų krepšinio lygoje (LMKL) iškovojo Rimvydo Samulėno treniruojama Marijampolės „Sūduva“ (16/2), kuri namuose 81:64 (25:12, 22:11, 19:16, 15:25) nugalėjo Kauno rajono „Hoptrans-Sirenas“ (10/8).
Laura Svarytė
Laura Svarytė / Tomo Gaubio nuotr.

Jau nuo pirmųjų minučių „Sūduva“ šovė į priekį ir įpusėjus kėliniui pirmavo dviženkliu skirtumu – 12:1. Nors „Hoptrans-Sirenos“ atsakė atkarpa 9:0 ir ženkliai sumažino atsilikimą (9:12), tačiau per 3 likusias kėlinio minutes marijampolietės ir vėl stipriai pabėgo į priekį – 25:12.

Antrajame ketvirtyje ir toliau dominavo „Sūduva“ bei neleido viešnioms nei kiek priartėti – 36:19. „Hoptrans-Sirenoms“ sunkiai sekėsi atakuoti iš visų pozicijų, o marijampolietes į priekį vedė puikiai rungtyniavusi Laura Svarytė. Iki kėlinio pabaigos garliaviškėms priartėti taip ir nepavyko, o „Sūduva“ pirmavo labiau nei įtikinamai – 47:23.

Po didžiosios pertraukos vaizdas aikštelėje nesikeitė. „Sūduva“ ir toliau nemažino apsukų ir dar labiau padidino savo persvarą – 63:30. Nors „Hoptrans-Sirenos“ kiek atsigavo puolime ir abi komandos rungtyniavo apylygiai, tačiau intrigos garliaviškėms sugrąžinti nepavyko, o marijampolietės pirmavo užtikrintai – 66:39.

Paskutinis ketvirtis jau buvo tik formalumas. Nors „Hoptrans-Sirenos“ ir buvo sumažinusios atsilikimą iki 18 taškų (52:70), tačiau „Sūduva“ taip pat išlaikė rungtynių tempą. Nors lemiamame ketvirtyje viešnios rungtyniavo itin aktyviai, tačiau marijampoliečių susikrautos persvaros joms panaikinti nepavyko. „Sūduva“ į savo sąskaitą įsirašė užtikrintą pergalę – 81:64.

„Sūduva“: Laura Svarytė 23 (17 atk. kam.), Neringa Skadaitė 19, Rita Milieškienė 11 (5 kld.).

„Hoptrans-Sirenos“: Rasa Knyzaitė 16 (6 per. kam.), Volha Ziuzkova 14, Dalia Belickaitė 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius