Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 02 15

Laukiant operacijos krepšininkei skauda ir širdį: „Vis dar nesitiki, kad nepatekome“

Laura Juškaitė buvo viena svarbiausių Lietuvos moterų krepšinio rinktinės žaidėjų, bet paskutinėse Europos čempionato atrankos rungtynėse susidūrus su Ukrainos krepšininke 25 metų lietuvei lūžo raktikaulis. „Vis dar paskauda ir dieną, ir naktį. Tenka pagyventi su vaistais“, – laukdama operacijos 15min sakė L.Juškaitė.

Rungtynių Rygoje laikrodis skaičiavo paskutines antrojo kėlinio sekundes, kai kovoje dėl kamuolio įvykęs susidūrimas ilgam nutolino Laurą Juškaitę nuo krepšinio.

„Tai buvo niekieno kamuolys paskutinėmis sekundėmis. Susitrenkėme galvomis, taip pat ir kitomis kūno dalimis – aš pečiu, kolegė – viršutine dalimi. Stiprus smūgis“, – pasakojo Lietuvos rinktinės krepšininkė.

Ji liko gulėti ant grindų, kol buvo suteikta medicinos pagalba. Komentatoriai dar tikėjosi, kad galbūt žaidėja grįš į aikštę po pertraukos, bet trauma buvo kur kas rimtesnė.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Lietuva - Prancūzija. Laura Juškaitė
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Lietuva - Prancūzija. Laura Juškaitė

Kol jos bendražygės liko kautis su ukrainietėmis ir kabintis už paskutinių vilčių patekti į Europos čempionatą, L.Juškaitė keliavo į ligoninę.

„Iš pradžių labiau skaudėjo galvą. Petys buvo nutirpęs, tad pernelyg ir nejutau. Buvo silpna, labiau skaudėjo galvą ir pykino, – prisiminė L.Juškaitė. – Ligoninėje atlikti galvos tyrimai neparodė nieko bloga. Bet buvo nustatytas raktikaulio lūžis.“

Sezono pabaiga?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius