-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 31

Liaupsių sulaukusiam Vilniaus „Lietuvos ryto“ naujokui iš Argentinos piešiama šviesi ateitis

Kol Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai rengiasi artėjančiam sezonui sostinėje, naujokas iš Argentinos Nicolas Laprovittola atsakingai ruošiasi svarbiam startui. Jo atstovaujama Argentinos rinktinė jau šiandien rungtynėmis su Puerto Riku pradės pasirodymą Amerikos čempionate. Prieš kelialapių į olimpines žaidynes dalybas N.Laprovittolą liaupsino buvęs Argentinos įžaidėjas Alejando Montechhia.
Nicolas Laprovittola
Nicolas Laprovittola / „Scanpix“/AP nuotr.

„Jie puikiai darbuojasi, – N.Laprovittolą ir kitą įžaidėją Facundo Campazzo gyrė A.Montecchia. – Pan Amerikos žaidynėse jiedu įrodė, kad yra pasirengę perimti rinktinės vadžias. Abu jie jauni, turi charakterį, talentą ir lyderių savybes. Jie įrodė galintys tapti rinktinės puolimo lyderiais.“

N.Laprovittola Pan Amerikos žaidynėse Toronte rinko vidutiniškai 16,3 taško.

Lygindamas du Argentinos atakų organizatorius, A.Montecchia išskyrė N.Laprovittolos žaidimo skaitymą ir vadovavimą komandai.

„Jie abu puikiai bėga į greitą puolimą, bet kai krepšinis – pozicinis, brandžiau žaidžia N.Laprovittola“, – tikino A.Montecchia.

N.Laprovittola pastaruosius dvejus metus žaidė Rio de Žaneiro „Flamengo“ klube Brazilijoje. Praėjusį sezoną jis buvo išrinktas naudingiausiu Brazilijos čempionato žaidėju.

„Abu įžaidėjai turi perspektyvų tapti puikiais krepšininkais tarptautiniu lygiu. Su jais ir jaunuoju Luca Vildoza, Argentinos rinktinės įžaidėjo pozicija dar ilgai bus solidi“, – sakė A.Montecchia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius