Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 12 11

„Lietkabelis“ neigia A.Štalbergo žodžius: „Jis antrą kartą treneriu tikrai netapo“

Pirmadienio vakarą Panevėžio „Lietkabelio“ klubas išplatino pranešimą, kuriame neigė Latvijos žiniasklaidoje pasirodžiusius buvusio vyriausiojo trenerio Artūro Štalbergo pasakytus žodžius.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Anot klubo, sekmadienį vakare latvį klubo direktorius Mantas Ignatavičius informavo, jog jis yra atleistas iš vyr. trenerio posto ir nuo pirmadienio ryto vairą perima ukrainietis Vitalijus Černijus. A.Štalbergas vis dar turi kontraktą, bet vyksta derybos dėl nutraukimo sąlygų.

„Trenerį informavome, kodėl su juo yra nutraukiamas kontraktas. Komandos žaidimas netenkino jau pastarąjį mėnesį, todėl teko imtis permainų. Patikėkite, kad nėra lengva atsisveikinti su treneriu, bet su skaudama širdimi buvome priversti tai padaryti. Noriu pabrėžti, kad jis antrą kartą treneriu tikrai netapo“, – sakė „Lietkabelio“ prezidentas Alvydas Bieliauskas.

Pirmadienį ryte „Lietkabelio“ žaidėjai ir treneriai dalyvavo komandos susirinkime, kur buvo aptarta susidariusi situacija, ir po pokalbio krepšininkai su fizinio rengimo treneriu Vidmantu Šlapoku patraukė į treniruoklių salę, o tuo metu M.Ignatavičius vedė derybas su A.Štalbergu dėl sutarties nutraukimo.

„Sprendimas man buvo gana netikėtas. Man pasakė, kad tai dėl prastos komandos formos, o ne rezultatų. Man tai pranešė sekmadienį 18 val. vakaro, o kitą rytą man paskambino ir pasakė, kad turiu treniruoti komandą, nes aš pagrindinis treneris“, – stebėjosi A.Štalbergas, kalbėdamas su „Sportacentrs“ tinklalapiu.

Latvis teigia, kad jis treniruoja komandą, o oficialaus klubo paleidimo rašto dar nėra gavęs: „Viskas miglota. Aš ir mano agentas nieko nesuprantame. Atrodo, kad pati klubo vadovybė nesusitaria tarpusavyje. Mes sėdime ir laukiame sprendimo. Šiuo metu aš nesu oficialiai atleistas – tai tik paskelbta, bet neįtvirtinta dokumentais. Buvo visokių situacijų gyvenime ir sporte, bet čia jau virš visko.“

„Lietkabelis“ jau trečiadienį žais labai svarbias Europos taurės turnyro rungtynes išvykoje su Emilijos Redžo „Grissin Bon“ klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius