-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 18

Lietuvos rinktinės vyrai džiaugėsi aplankę vaikus ir sudalyvavę lėlių spektaklyje

Lietuvos krepšinio rinktinės krepšininkai prisijungė prie gražios Rimanto Kaukėno paramos grupės iniciatyvos ir aplankė Kauno klinikoje vaikų ligų skyriuje esančius vaikus.
Lietuvos krepšininkai aplankė segančius vaikus
Lietuvos krepšininkai aplankė segančius vaikus / V.Mikaičio nuotr.

2012 metais įkurtos Rimanto Kaukėno paramos grupės pagrindinis tikslas yra padėti sunkiomis onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams išgyventi diagnozės traumą, ilgą gijimo kelionę ir pripildyti vaikų gyvenimą šviesos. Fondas buria visus bendraminčius ir kiekvieną dieną kartu tikslingai dirba aprūpindami vaikus reikalinga med. įranga, medikamentais, įgyvendindami reikalingas operacijas ir gydymus bei išpildydami jų slaptas svajones.

Vedami šio tikslo, labdaros-paramos fondas kiekvienais metais rengia jau tradicija tapusį renginį, kurio metu pakviečia ne tik Lietuvos krepšinio komandą, bet ir pramogų pasaulio atstovus. Šį kartą vaikus aplankė ir dovanas jiems įteikė Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjai Donatas Motiejūnas, Jonas Mačiulis, Mindaugas Kuzminskas ir Adas Juškevičius. Paslaptingus pasirodymus mažiesiems surengė talentingasis iliuzionistas Modestas Petrikas. Renginyje dalyvavo ir aktorius Andrius Žiurauskas, kuris padovanojo vaikams labai smagią pasakos interpretaciją, kuri sukėlė visus ant kojų puikiam pasirodymui.

V.Mikaičio nuotr./Lietuvos krepšininkai aplankė segančius vaikus
V.Mikaičio nuotr./Lietuvos krepšininkai aplankė segančius vaikus

„Amerikoje teko ne kartą dalyvauti tokiose akcijose. Man yra labai malonu ir džiugu, kad radome laiko ir sugebėjome aplankyti vaikus bei pakelti jiems nuotaiką. Mums patiems buvo labai smagu sudalyvauti renginyje ir lėlių vaidinime (šypsosi). Labai tikiuosi, kad vaikai taip pat turėjo gerą laiką. Esame dėkingi, kad turėjome galimybę čia atvykti“, – apie fondo iniciatyvą kalbėjo krepšininkas Donatas Motiejūnas.

„Visada malonu aplankyti vaikučius ir suteikti jiems gerų emocijų. Manau, kad tokios iniciatyvos padeda vaikams būti laimingesniems ir kovoti su sunkiomis ligomis“, – renginio svarbą pabrėžė Adas Juškevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius