Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 06 30

„Lietuvos rytas“ atsikratė šimtus tūkstančių kainavusio atsarginio

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda įsisuko į komplektacijos darbus, bet pradžioje siekia nusimesti nemenkos naštos. Po sutarties nutraukimo su amerikiečiu Tayloru Brownu naujieji komandos vadovai tą patį padarė ir su Juliumi Juciku.
Julius Jucikas
Julius Jucikas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

24sek žiniomis krepšininkas praėjusį sezoną uždirbo 150 tūkst. eurų. Tiek pat turėjo gauti ir ateinantį sezoną, tačiau „Lietuvos rytas“ su žaidėju abipusiu sutarimu nutraukė bendradarbiavimą.

„Manau, Julius, priėmė teisingą sprendimą siekdamas rasti klubą, kuriame turės daugiau minučių aikštelėje. Nuoširdžiai linkime jam sėkmės, – kalbėjo „Lietuvos ryto“ komandos direktorius Darius Gudelis. – Na, o klubas atsisveikinęs su T.Brownu ir J.Juciku sukaupė reikalingų lėšų naujiems įsigijimams.“

24sek žiniomis, ateinantį sezoną T.Browno ir J.Juciko atlyginimams „Lietuvos ryto“ komanda būtų išleidusi 300 000 eurų.

J.Jucikas praėjusį sezoną Europos taurės turnyre sužaidė vos dvejas rungtynes ir aikštėje praleido kiek daugiau nei po penkias minutes. LKL čempionate vidurio puolėjas taip pat gavo mažai laiko pasireikšti ir vidutiniškai pelnė po 3,5 taško, rinko po 2,7 naudingumo balo.

27-erių metų žaidėjas į Vilniaus „Lietuvos rytą“ atvyko 2015 metais iš „Šiaulių“ ekipos. Vėliau buvo paskolintas Alytaus „Dzūkijos“ komandai ir vėl grįžo žaisti į Vilnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius