Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 18

„Lietuvos rytas“ skelbia pardavęs tūkstantį abonementų, pirko ir Vilniaus vadovai

Tik antradienį naujojo sezono abonementų prekybą pradėjęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas skelbia pardavęs jau virš tūkstančio abonementų, o tarp juos įsigijusiųjų yra ir sostinės valdžia.
Linas Kvedaravičius
Linas Kvedaravičius / bc.lrytas.lt nuotr.

Kaip skelbia bc.lrytas.lt, vienas pirmųjų jų įsigyti atvyko sostinės vicemeras Linas Kvedaravičius. Jis įsigijo net šešis, o du iš jų buvo skirti Vilniaus merui Remigijui Šimašiui.

„Žinoma, kad pirkau pačius brangiausius, nes reikia griebti geras vietas, kol yra, – ragino L.Kvedaravičius. – Matome, kad pati prekybos pradžia yra labai linksma, o seni ekipos gerbėjai džiaugiasi mažomis kainomis. Tai yra labai sveikintinas klubo vadovų žingsnis.

Tikrieji šios komandos sirgaliai, kurie myli krepšinį turi puikią progą ateiti kartu su savo šeimomis bei draugais ir palaikyti sostinės ekipą.“

L.Kvedaravičius teigė, jog kol kas daugelis sprendimų buvo atlikti tinkamai, tačiau dabar tuo pačiu turi atsakyti ir komandos sudėtį lipdantys klubo vadovai.

„Dabar belieka laukti tik naujienų, kurios yra susijusios su sudėtimi, – svarstė sostinės vicemeras. – Labai svarbu, kad komanda artėjančiais metais būtų konkurencinga, o tuomet žaidėjai tikrai pritrauks žiūrovus į areną. Juk galų gale žmonės rezultatą mato aikštėje.

Žaidėjų atranka šiuo metu vyksta labai intensyviai ir manau, kad jau greitai sulauksime žinių, kurios ypač domina sirgalius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius