-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 18

„Lietuvos ryto“ sirgaliai atsikirto „Lietkabeliui“ – parodė jų trofėjų lentyną

Lietuvoje gimsta naujas derbis. Prieš Vilniaus „Lietuvos ryto“ akistatą su Panevėžio „Lietkabeliu“ ekipos apsikeitė aršiomis žinutėmis.
„Lietkabelio“ trofėjų lentyna
„Lietkabelio“ trofėjų lentyna / facebook nuotr.

Karo žiežirbas pirmieji įžiebė panevėžiečiai. Šie į Panevėžį pakvietė jungtinę Vilniaus ir Klaipėdos komandą.

„Vilniečiai šią kovą vadina principine, nenuostabu, nes prieš mūsų miesto komandą laimėti pavyko tik 2015/2016 m. sezone. Ryžtas ir užsispyrimas turi būti kiekvieno klubo viena iš pagrindinių savybių, tad nesustodami ties BC „Lietkabelis“ žaidėju – Benu, šį kartą vilniečiai pasitelkia uostamiesčio klubo žaidėjų pagalba ir atvyksta į mūsų tvirtovę. Pasitikime Vilniaus – Klaipėdos ekipą Panevėžyje“, – varžovams įgėlė panevėžiečiai.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ neseniai pasipildė dviem Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkais. Į sostinę persikėlė Mindaugas Girdžiūnas ir Arnas Butkevičius.

Tačiau vilniečiai skolingi neliko. „Lietuvos ryto“ ištikimiausių sirgalių „B Tribūna“ pasidalijo ironiška nuotrauka.

„Šioje lentynoje galime matyti visus, „Lietkabelio“ iškovotus trofėjus. Vis tik, šis klubas įsivaizduoja, kad gali lygiuotis su, „Lietuvos Rytu“. Šeštadienį važiuojam į Panevėžį pasiimti pergalės ir priminti vietiniams žiūrovams, kad skirtingai nei jie, mes komandą palaikome ne tik namų arenoje!“ – socialiniame tinkle paskelbė sirgalių klubas.

Praėjusį sezoną iškovota antroji vieta yra aukščiausias Panevėžio klubo pasiekimas LKL pirmenybėse. Tuo tarpu, į LKL finalą pastaruosius dvejus metus iš eilės nepatekęs Vilniaus klubas anksčiau dukart laimėjo Europos taurę ir penkis kartus Lietuvos čempionatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius