Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 26

LKL klubų kalėdiniai norai – didesnė miesto parama, „jelaPeno“ ir V.Benkunskas po egle

Kalėdos – stebuklų metas, o kokią dovaną po šventine eglute norėtų rasti kiekvienas Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) klubas?
Lietuvos krepšinio lygos klubų norai Kalėdoms
Lietuvos krepšinio lygos klubų norai Kalėdoms / 15min ir Scanpix nuotr. / I.Krakio montažas

12. Prienų „Labas GAS“ (0-14)

„Elementarios pergalės. Trenerį jie jau keitė, o prie šventinio stalo gal prisės ir pjaustydami silkę apmąstys, kam ir kiek šis klubas išvis yra reikalingas. Jau ne pirmi metai, kai kalbame apie absoliučiai niekinę situaciją lentelėje, treneriai išeina ir ateina, tad kokia viso to prasmė?“ – mintimis dalijosi komentatorius Rytis Vyšniauskas.

„Linkiu jiems iškristi į Nacionalinę krepšinio lygą (NKL), pažaisti ten, apšaudyti jaunimą. Neįsivaizduoju, kam šis klubas reikalingas LKL. Kam čia tuos cirkus krėsti?“ – pridėjo Linas Kleiza.

11. „Gargždai“ (1-13)

Turnyro debiutantai po Kalėdų eglute viliasi rasti naują generolą, kadangi savaitę prieš jie išsiskyrė su vyriausiuoju treneriu Pauliumi Juodžiu.

„Krepšinis.net“ žurnalistas Edgaras Pulkovskis skelbė, jog „Gargždų“ komandos kandidatų sąraše yra Gintaro Kadžiulio ir Roberto Kuncaičio pavardės.

„Gargždų miesto komanda žaidžia Palangoje, tad linkiu po eglute rasti padidintą dviejų miestų finansavimą, – šyptelėjęs sakė R.Vyšniauskas. – Sujungti pajėgumai leistų susikomplektuoti komandą dar geriau. Kai medžiaga nėra gera, trenerius ruletės principu galima keisti nors ir kas mėnesį, bet, kaip ir Prienuose, nemanau, kad esmė yra ten.“

LKL nuotr./Julius Kazakauskas
LKL nuotr./Julius Kazakauskas

10. Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (3-9)

Praėjusį sezoną likę devinti, atrodė, jog pasvaliečiai pasimokė iš savo klaidų ir simpatiškai performavo komandą, bet šio sezono starte „Pieno žvaigždės“ ir vėl dega.

Slogūs rezultatai ant parketo atsispindi ir tribūnose. Pagal lankomumą Pasvalio ekipa yra paskutinė – vidutiniškai Ramūno Cvirkos komandos rungtynes stebi 374 sirgaliai.

Situaciją taisyti Aukštaitijos komanda ėmė įsigydama buvusį NBA žaidėją Jaredą Cunninghamą, kuris Kinijoje kadaise yra įmetęs 74 taškus.

Gal skambus vardas, nors ir nežaidęs pastaruosius dvejus metus, į areną pritrauks žiūrovų?

„Linkiu elementarios rotacijos, nes kol kas jie lupa šešiese. Net ir viename turnyre be rotacijos nelabai ką padarysi, reikia kažkokio atsarginių suolo“, – sakė R.Vyšniauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius