Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 12

LKL žaidėjų atkrintamųjų prognozės: didžiausios intrigos laukiama „Ryto“ serijoje

Jau šį penktadienį startuos 30-osios istorijoje Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) atkrintamosios varžybos. 15min portale – už ketvirtfinalio brūkšnio likusių žaidėjų mintys apie artėjančias atkrintamąsias bei prognozės.

„Viskas priklauso nuo Kauno „Žalgirio“. Jei jis įjungs eurolyginį režimą, kiti „Betsafe-LKL“ klubai šansų atkrintamosiose tiesiog neturės“, – vienareikšmiai teigė 15min kalbinti Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) atkrintamąsias per televiziją žiūrėsiantys Donatas Sabeckis („Šiauliai“), Julius Kazakauskas („Gargždai“) ir Karolis Giedraitis (Prienų „Labas GAS“).

Intrigų prieš 2022–2023 metų „Betsafe-LKL“ atkrintamąsias yra apstu – mundurą po tragiško pernykščio sezono nusiplauti trokštantis „Žalgiris“, pusfinalyje galima akistata tarp čempiono Vilniaus „Ryto“ ir pirmuosius žingsnius lygoje žengiančio Alytaus „Wolves“. Šios komandos kovoja ne tik dėl rezultato aikštelėje, bet ir dėl sostinės šeimininkų statuso.

Ketvirtfinalių serijos iki dviejų pergalių startuos penktadienį 18 valandą Panevėžyje, kur vietos „7bet-Lietkabelis“ priims Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ krepšininkus.

„Kardinaliai skirtingų filosofijų mūšis“, – šią seriją 15min portalui apibūdino „Betsafe-LKL“ krepšininkai.

Vis dėlto didžiausios intrigos žaidėjai laukia serijoje tarp „Ryto“ ir pakilimą prieš atkrintamąsias išgyvenančio Klaipėdos „Neptūno“.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Vilniaus „Rytas“ – Klaipėdos „Neptūnas“
Lukas Balandis / BNS nuotr./Vilniaus „Rytas“ – Klaipėdos „Neptūnas“

„Labiausiai laukiu „Ryto“ ir „Neptūno“ serijos. Pastaruoju metu „Neptūnas“ neblogai atrodo, o šioje komandoje turiu ir daug pažįstamų. Juokiuosi, kad Oskaras Pleikys yra jaunesnė mano versija. Puikiai sutariu ir su Mindaugu Girdžiūnu, – portalui 15min sakė „Gargždų“ pitbulis Julius Kazakauskas. – Neaišku, ar „Ryte“ žais visi žaidėjai, tad ši pora yra labiausiai intriguojanti. Daug lems Austino Wiley faktorius – ar jis žais, ar bus sveikas? „Neptūnas“ tikrai turi ką pasiūlyti priekinėje linijoje. Kritiniu momentu gali tapti Deivido Gailiaus sportinė forma. O dar yra Matas Jogėla. Jeigu jie bus geriausios savo formos, „Neptūnas“ namuose laimėti tikrai turės šansų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius