-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 25

Lonzo Ballas atvyko, bet Ballų šou baigėsi: jie palieka Lietuvą ir pagiežą treneriui

Prienų-Birštono „Vytautas“ svarbiausias metų kovas baigs be didžiausių savo žvaigždžių. Nors į Prienus šią savaitę atvyko Lonzo Ballas, netrukus visi trys broliai ir jų tėvas paliks Lietuvą.
Broliai Ballai
Broliai Ballai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ballų cirkas baigiasi, jie keliauja namo.

„Aš išvykstu sekmadienį arba pirmadienį. Turime susikrauti daiktus. O su manimi ir mano vaikinai, – 24sek sakė brolių tėvas LaVaras Ballas. – Mes nesėdėsime čia ir negaišime laiko.“

Didysis Ballų krepšinio šou prodiuseris L.Ballas taip nusprendė, kai abu jo sūnūs liko už žaidimo ribos.

Trečiadienį LKL rungtynėse su Šiaulių komanda LiAngelo Ballas, LaMelo Ballas įsitaisė tribūnose kartu su antradienį į Lietuvą atvykusiu „Los Angeles Lakers“ žaidėju Lonzo Ballu.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Lonzo Ballas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Lonzo Ballas

LiAngelo ir LaMelo iškeliaus, nors Prienų klubui atėjo lemiamos kovos dėl išlikimo Lietuvos krepšinio lygoje.

„Vytautas“ žengia dešimtas ir gali iškristi iš lygos, jei per likusias kelerias rungtynes neaplenks Alytaus „Dzūkijos“.

„LiAngelo susižeidė – jis pasisuko čiurną, o LaMelo nežaidžia visiškai. Hei, taip negali būti. Aš turiu jais pasirūpinti ir iškeliauti anksčiau“, – sakė LaVaras Ballas.

24sek jis teigė, kad dabar jam svarbiausia pasirūpinti LiAngelo sveikata ir pasirengimu NBA klubų peržiūroms – 19-metis krepšininkas yra pateikęs paraišką į NBA naujokų biržą.

„Dabar tai yra svarbiau“, – sakė LaVaras Ballas.

„Jis bus vienas iš aukščiausiai pašauktų žaidėjų NBA naujokų biržoje, bet jis net nežaidžia Prienų klubo starto penkete!“, – tūžo LaVaras Ballas.

Jis pyko ir dėl LaMelo, kuris pastaruoju metu buvo patrauktas į atsarginių žaidėjų suolo galą, kai Prienų komandos treneris Virginijus Šeškus nusprendė lemiamose kovose remtis kitais žaidėjais.

Todėl skandalingasis jaunųjų žaidėjų tėvas kelias pastarąsias savaites vis kando žodžiais V.Šeškui, o trečiadienį tai darė toliau.

„Jis viską sugadino. Jis viską sugadino ir mokės kainą dėl to, kad mes negrįšime čia“, – kėlė balso toną LaVaras Ballas.

Tuo tarpu Prienų klubas liks kautis dėl išlikimo. Po šios dienos rungtynių su „Šiauliais“, jiems dar liks mačai namie su Klaipėdos „Neptūnu“, išvykoje su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ ir Kauno „Žalgiriu“.

Bet kuriuo atveju tai jau mažai rūpės amerikiečių šeimai, nes per paskutines LKL reguliariojo čempionato kovas ji jau bus Kalifornijoje.

„Man nereikia rūpintis dėl „Vytauto“, man reikia pasirūpinti savo berniukais“, – sakė LaVaras Ballas.

Jis su savo sūnumis į Lietuvą atvyko sausio 3 dieną ir pirmosiomis savaitėmis buvo ažiotažo centre, nes rūpėjo ne tik Lietuvos, bet ir JAV žiniasklaidai, kurios dėmesį buvo patraukę dėl skambių pareiškimų ir Los Andželo klube debiutavusio L.Ballo.

Lietuvoje Ballai surengė komercinių rungtynių, per kurias broliai spindėjo aikštėje ir rinko po pusšimtį taškų prieš mažiau pajėgias ekipas, bet LKL varžybose viskas buvo sudėtingiau.

LiAngelo Ballas rinko po 12,6 taško, žaisdamas po 22 minutes LKL varžybose.

16-metis LaMelo pelnė po 6,5 taško, žaisdamas po 12 minučių.

Tačiau, kai LaMelo dėl neprognozuojamo žaidimo buvo pastumtas į atsarginių suolo galą, jo tėvas susipyko su treneriu V.Šeškumi.

„Lietuva yra gerai, žmonės yra geri, fanai – taip pat, – trečiadienį sakė LaVaras Ballas. – Žmonės, kurie mane supo, buvo geri – klubo administracija ir kiti.

Aš tik nesutariau su treneriu.“

VIDEO: Los Angeles Lakers žvaigždė Lonzo Ballas atvyko į Prienus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius