Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 09 21

Lyderį išskyręs V.Šeškus nepatenkintas legionieriais: „Norisi geresnio žaidimo“

Virginijaus Šeškaus vadovaujama Prienų „Skycop“ ekipa ruošiasi LKL startui. Nors treneris neabejoja lietuvių galimybėmis, jo kol kas netenkina legionierių pasirodymai.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Paskutinės rungtynės duoda vilties, kad mes galim žaisti, nes trys rungtynės prieš tai tikrai buvo blogos. Manau, kad tai – susižaidimo stoka, nes visa komanda yra nauja. Svarbiausia, kad ateitų susižaidimas. Broliai svariau prisidės. Reikia treniruotis ir eiti į priekį“, – prieš sezono startą kalbėjo V.Šeškus.

Stratego teigimu, kol kas trūksta supratimo gynyboje ir žaidėjai dar tinkamai nejaučiau vienas kito.

Akivaizdu, kad V.Šeškus patenkintas tuo, kaip į komandą įsiliejo Martynas Gecevičius: „Matėt, kaip šiandien pasijungė. Buvo komandos lyderis ir tai labai svarbu. Kai atsiranda lyderis, visi paskui jį eina.“

Visai priešingas trenerio požiūris į komandos legionierius: „Dabar nenoriu komentuoti, praėjo mažai laiko, tačiau norisi geresnio žaidimo. Žiūrėsim, kaip čia bus.“

Dabar nenoriu komentuoti, praėjo mažai laiko, tačiau norisi geresnio žaidimo. Žiūrėsim, kaip čia bus

Pirmosiose LKL rungtynėse Prienų „Skycop“ susigrums su Panevėžio „Lietkabeliu“, kuriame dar pernai rungtyniavo šią vasarą su V.Šeškaus ekipa rankomis sukirtę broliai Lavrinovčiai ir Gintaras Leonavičius.

„Manau, kad ir broliai, ir Gintaras Leonavičius yra nusiteikę. Jie žaidė toje komandoje, jų nepaėmė, manau, nuteikt nereikės. Svarbiausia, kad neperkaistų“, – šypsojosi prieniškių vedlys.

Paklaustas apie dažnai aptarinėjamą Prienų komandos žaidėjų amžių, V.Šeškus kalbėjo: „Yra kažkokių minusų, bet kai kurie žmonės ir su metais... Nereiškia, kad jie prasčiau pasiruošę už jaunesnius.“

Strategas tikino, kad pats komandai kelia aukščiausius tikslus, tačiau juos turi įvardinti ne jis, bet klubo vadovybė. „Bus labai lygus LKL čempionatas, bus labai sunku žaisti“, – svarstė V.Šeškus.

„Skycop“ ir „Lietkabelis“ Prienuose ietis surems sekmadienį, 17:20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius