-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 06

M.Schilleriui teks imtis nestandartinių sprendimų: iš rikiuotės iškrito dar vienas žalgirietis

Kauno „Žalgiris“ į antradienio susitikimą su Panevėžio „Lietkabeliu“ stoja be trijų iš šešių daugiausiai Eurolygoje rungtyniaujančių krepšininkų. Joffrey Lauvergne'o nugaros skausmai Panevėžyje Martiną Schillerį vers imtis nestandartinių sprendimų.
Joffrey Lauvergne
Joffrey Lauvergne / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Žalgiris“ informuoja, kad pagrindinis komandos vidurio puolėjas J.Lauvergne'as dėl nugaros skausmų antradienį bus priverstas praleisti LKL susitikimą. Ar prancūzas išbėgs ant parketo paskutinėse Eurolygos reguliariojo sezono rungtynėse ketvirtadienį su Atėnų „Panathinaikos“ – dar neaišku.

Tačiau viena aišku, kad artimiausiu metu išvysime tokią „Žalgirio“ priekinę liniją, kokios dar nematėme.

Traumos ir koronavirusas užribyje paliko tris pagrindinius „Žalgirio“ aukštaūgius – ne tik Joffrey Lauvergne'ą, bet ir Augustine'ą Rubitą bei Nigelą Hayesą.

Koronavirusą persirgusio A.Rubito testas antradienį jau buvo neigiamas. Tačiau amerikietis dar negali prisijungti prie „Žalgirio“ komandos. Planuojama, kad oficialiai grįžti į rikiuotę jis galės nuo savaitgalio.

Taigi, į mūšį su „Lietkabeliu“ M.Schilleris stos turėdamas tik tris nominalius priekinės linijos krepšininkus – centrus Martiną Gebeną su Mareku Blaževičiumi bei sunkųjį krašto puolėją Paulių Jankūną. Teoriškai, arčiau krepšio gali būti pastumtas argentinietis Patricio Garino.

„Žalgirio“ rungtynių su „Lietkabeliu“ pradžia – 18 val. 15 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius