-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 04

Krepšininkas Martynas Andriukaitis po 8 metų pertraukos žais Lietuvos klube

Nenumaldomai artėjant 2012–2013 metų Lietuvos krepšinio sezonui daugelis klubų pradėjo aktyviau komplektuoti komandų sudėtis. Panevėžio „Lietkabelis“ savo gretas rikiuoja palaipsniui nuo vasaros pradžios.
Martynas Andriukaitis
Martynas Andriukaitis / dnipro.ua nuotr.

Aukštaitijos klubas sukirto rankomis su dar vienu žaidėju – „Lietkabelio“ marškinėlius apsivilks sunkusis krašto puolėjas Martynas Andriukaitis.

31-erių metų 204 cm ūgio M. Andriukaitis profesionalaus krepšininko karjerą prieš daugiau nei dešimtmetį pradėjo Kauno „Žalgirio“ gretose, su kuriuo iškovojo ir savo kol kas vienintelį Lietuvos čempiono titulą.

Vėliau naujasis „Lietkabelio“ krepšininkas atstovavo Alytaus „Alitos“ ir Šiaulių „Šiaulių“ komandoms bei kelis sykius iškovojo LKL bronzą.

2004-aisiais krepšininkas pradėjo legionieriaus karjerą ir nuo to laiko Lietuvoje nežaidė. M. Andriukaitis rungtyniavo Prancūzijoje, Vengrijoje, didžiąją karjeros dalį praleido Ukrainoje ir Latvijoje. Kaimyninės šalies čempionu puolėjas tapo su Rygos ASK ekipa.

Pasak klubo direktoriaus Eimanto Pūro, naujasis komandos narys dega noru kuo greičiau debiutuoti ekipoje:

„Martynas – tikras kovotojas, gyvenimo užgrūdinta asmenybė. Imponavo jo sunkus ir profesionalus individualus darbas vasaros metu. Taip pat gerą įspūdį palieka žaidėjo sportinis pyktis, noras vėl įrodyti savo vertę Lietuvoje. Jį suintrigavo galimybė išbandyti save Panevėžyje, ambicingi klubo tikslai ir sportininkas nedvejodamas sutiko tapti „Lietkabelio“ ekipos nariu. Martynas tiesiog nekantrauja kuo greičiau kibti į darbą Gintaro Leonavičiaus vadovaujamoje komandoje. Belieka tikėtis, kad jam pavyks vėl sėkmingai integruotis į Lietuvos krepšinį ir šis mūsų pirkinys pasiteisins“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius