-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 12

Medikai leido Donatui Motiejūnui atvykti į Lietuvą

Sunkią nugaros traumą besigydantis Donatas Motiejūnas sulaukė džiugios žinios iš JAV medikų. „Houston Rockets“ puolėjui leista vykti į Lietuvą ir aplankyti jo vardo „D-Mo talent camp“ stovyklą Kaune, kurią krepšininkas rengia kartu su NBA lyga ir kurioje dalyvauja talentingiausi Lietuvos jaunieji krepšininkai.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / „Facebook“ nuotr.

D.Motiejūnas savo džiaugsmu pasidalijo socialiniuose tinkluose, nes pastaruoju metu krepšininkui valandų valandas tenka praleisti sunkiose reabilitacijos procedūrose. 

„Labai džiaugiuosi, kad daktarai leido skristi į Lietuvą ir dalyvauti mano rengiamoje stovykloje“, – socialiniuose tinkluose žinute dalijosi krepšininkas.

D.Motiejūnas tėvynėje bus iki pat stovyklos pabaigos. Vėliau krepšininkui iškart teks grįžti į Hjustoną ir tęsti reabilitaciją. 

Neseniai su D.Motiejūno rengiama „D-Mo talent camp“ stovykla trejų metų bendradarbiavimo sutartį pasirašė NBA. Stipriausios pasaulio krepšinio lygos atstovai į stovyklą atsiųs NBA lygos krepšininką, kuris su jaunaisiais žaidėjais dalinsis savo patirtimi.

„D-Mo talent camp“ stovykla vyks birželio 15–19 dienomis Kaune, Sabonio krepšinio centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius