-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 01

Mindaugas ir Saulius Kuzminskai kviečia vaikus į Lietuvoje analogų neturinčią aukštaūgių stovyklą

Malagos „Unicaja“ ir Lietuvos nacionalinės vyrų rinktinės krepšininkas Mindaugas Kuzminskas neabejotinai vienas talentingiausių jaunosios kartos Lietuvos krepšininkų sutiko globoti pirmą kartą Lietuvoje Vilniaus krepšinio akademijos organizuojamą aukštaūgių individualaus meistriškumo ugdymo krepšinio treniruočių stovyklą.
Lietuvos krepšinio rinktinė įveikė Latviją. Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Liepos 13–19 ir 20–26 dienomis Vilniaus „Radvilų“ gimnazijos sporto salėje susirinks jaunieji „centrai“ (gimę 2001 m. ir vyresni) iš visos Lietuvos, kuriuos vienys bendras tikslas – patobulinti individualaus meistriškumo įgūdžius.

Aliaus Koroliovo nuotr./Saulius Kuzminskas
Aliaus Koroliovo nuotr./Saulius Kuzminskas

Jauniesiems krepšininkams visą savo sukauptą patirtį perduos visiems gerai žinomi krepšininkai ir puikiai vaikų krepšinį išmanantys treneriai. Stovyklos trenerių štabą sudarys neseniai karjerą baigęs krepšininkas Saulius Kuzminskas, Povilas čukinas ir vaikų krepšinio treneris Paulius Budėnas.

„Labai svarbu yra tai, kad Saulius ir Povilas per tiek metų profesionaliame krepšinyje yra matę labai daug. Žaidę daugelyje šalių, turėję aibę trenerių ir viską patyrę savo kailiu, todėl jų žinios yra gyvenimiškos, kurias pritaiko krepšinio aikštelėje.

Tai nereiškia, kad vaikinai bus mokinami vien tik žaidimo po krepšiu, nes šiais laikais krepšininkai tampa vis universalesni

Paulius Budėnas – žaidęs krepšinį JAV, jau ne vienus metus treniruoja vaikus, todėl žino, kokius fizinius krūvius galima skirti vaikams, išmano jų psichologiją, tad, mano manymu, tai yra tikrai geras ir profesionalus trio“, – pažymi M.Kuzminskas.

Anot M.Kuzminsko, sužinojęs, kad brolis Saulius su kolegomis nusprendė organizuoti jauniesiems krepšininkams krepšinio stovyklą, iškart šią idėją palaikė. Mindaugo manymu, dažniausiai krepšinio stovyklos yra rengiamos bendrai visų pozicijų žaidėjams ir galbūt kartais neužtenka laiko aprėpti visų kiekvienos žaidėjo pozicijos aspektų.

Krepšinio stovyklą organizuojanti „Vilniaus krepšinio akademija“ pažymi, kad stovyklos programa bus pritaikyta prie kiekvieno stovykloje dalyvausiančio aukštaūgio techninio ir fizinio parengtumo.

„Kiek teko susipažinti su programa, šioje stovykloje bus gilinimąsi būtent į aukštaūgių darbo specifiką, mąstymą aikštelėje, metimo technikos koregavimą, kūno valdymo techniką. Tai nereiškia, kad vaikinai bus mokinami vien tik žaidimo po krepšiu, nes šiais laikais krepšininkai tampa vis universalesni“, –  teigė M.Kuzminskas.

Individualaus meistriškumo treniruotės vyks modernioje ir jaukioje Vilniaus „Radvilų“ gimnazijos sporto salėje. Pageidaujant, stovyklos dalyviams iš kitų miestų bus suteiktas apgyvendinimas ir maitinimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius