-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 07

Mindaugas Kuzminskas atviravo apie palyginimus su NBA nesužibėjusiais lietuviais

Prieš išvykdamas į Niujorką Mindaugas Kuzminskas atvirai papasakojo apie laukiančius iššūkius ir jo kitą karjeros etapą lydimas kalbas. Krepšininkas tiki, kad priėmė teisingą sprendimą ir džiaugiasi laukiančiu iššūkiu.
Arvydas Macijauskas, Mindaugas Kuzminskas ir Šarūnas Jasikevičius
Arvydas Macijauskas, Mindaugas Kuzminskas ir Šarūnas Jasikevičius / 15min.lt montažas

„Persikėlimas į NBA man atrodo vienareikšmiškai teisingas sprendimas. Kažkas gąsdina ir lygina su Šarūnu Jasikevičiumi ar Arvydu Macijausku, kuriems NBA karjera nesusiklostė. Tačiau aš žiūriu į jų karjeras ir galvoju – duok dieve man tokiu būti. Jie puikūs krepšininkai“, – LRT televizijos laidoje „Gyvenimas“ kalbėjo krepšininkas.

Į „Knicks“ komandą patekęs M.Kuzminskas net ir gaudamas kur kas didesnį atlyginimą, nei įprasta Europoje, grandiozinių pirkinių neplanuoja.

Krepšininkas tikina, kad nėra pratęs naujo kontrakto pažymėti prabangiais automobiliais: „Nesmerkiu žmonių, kurie tai mėgsta, bet man automobilis yra tam, kad nuvykčiau iš taško į tašką B. Tačiau mielai leidžiu pinigus maistui. Tai yra savotiškas mano pomėgis.“

„Pagal horoskopą esu Svarstyklės, tad parduotuvėje, net rinkdamasis vandenį, pusvalandį stoviu negalėdamas apsispręsti. Galite įsivaizduoti, kas būna, kai reikia nuspręsti dėl didelio pirkinio ar kontrakto pasirašymo – kelias dienas skauda galvą. Juk visi žmonės yra šiek tiek egoistai – klubų vadovai, treneriai, agentai siekia naudos sau. Man nuoširdžiai gero linki tik patys artimiausi žmonės – šeima – tėvai, brolis ir mano mylima mergina Eglė. Todėl jų nuomonė man svarbiausia“, – atviravo vienas geriausių Lietuvos krepšininkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius