Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 17

Monstriškas Davido Logano pasirodymas – „Lietuvos rytas“ kovos dėl trofėjaus

Vilniaus „Lietuvos rytas“ Vlado Garasto taurės turnyre 89:76 (18:21, 22:18, 32:18, 17:19) nugalėjo Saratovo „Avtodor“ ekipą ir iškovojo jau šeštą pergalę iš eilės. Tomo Pačėso treniruojamas klubas dėl trofėjaus kovos sekmadienį.
Davidas Loganas
Davidas Loganas / Karolio Bakūno nuotr.

Praktiškai visų rungtynių metu pirmuoju smuiku griežė kapitonas Davidas Loganas. Jis po dviejų kėlinių buvo pelnęs pusę komandos taškų. Prieš didžiąją pertrauką „Lietuvos rytas“ turėjo tik vieno taško pranašumą.

Trečiajame kėlinyje „Lietuvos rytas“ sugebėjo pataisyti situaciją. Prieš lemiamą kėlinį vilniečiai įgijo 15 taškų pranašumą ir užsitikrino pergalę.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje Rusijos klubas bandė atsigriebti ir kiek sumažino skirtumą, bet į aikštę sugrįžus D.Loganui žaidimas susitvarkė.

Vilniaus klubo lyderis iš viso pelnė 30 taškų, pataikydamas net 8 tritaškius. Jis taip pat atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir surinko 32 naudingumo balus.

21 tašką pridėjo Artūras Gudaitis, 16 – Rokas Giedraitis.

Penktadienį sostinės klubas pergalingai pradėjo pasirodymą Vlado Garasto taurės turnyre ir 81:69 nugalėjo Krasnojarsko „Jenisej“ ekipą.

Sekmadienį dėl Vlado Garasto taurės vilniečiai kovos su Klaipėdos „Neptūno“ komanda, jei ši šeštadienį įveiks Krasnojarsko klubą.

Naujas LKL sezonas prasidės rugsėjo 21 dieną.

„Lietuvos rytas“: D.Loganas 30 (8/13 tritaškių, 7 rez. perd., 32 naud. bal.), A.Gudaitis 21 (8/10 dvitaškių, 3 blokai), R.Giedraitis 16 (3/4 tritašk.), D.Gailius 5, D.Gordonas ir K.Kadji po 4, C.Fisheris ir J.Jucikas po 3, A.Pilauskas 2, A.Lapeta 1, A.Jomantui (4 perimt. kam.) taškais pasižymėti nepavyko.

„Avtodor“: N.Minnerati 20, J.Kolesnikovas 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius