Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 20

Moterų rinktinė atrankos rungtynes žais Kėdainiuose

Lietuvos moterų krepšinio rinktinė atrankos rungtynes dėl patekimo į 2017 m. Europos čempionatą žais Kėdainių arenoje.
Lietuvos moterų krepšinio rinktinė įveikė brites ir pateko į Europos krepšinio čempionatą
Lietuvos moterų krepšinio rinktinė įveikė brites ir pateko į Europos krepšinio čempionatą

Tai paaiškėjo antradienį per Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinio sekretoriaus Mindaugo Špoko ir Kėdainių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Ovidijaus Kačiulio susitikimą, skelbia apie Kėdainių kraštą rašantis portalas kedainiunaujienos.lt.

Lietuvos krepšininkės lapkričio 25 d. Kėdainiuose priims A grupės varžoves iš Slovėnijos.

Prieš oficialias rungtynes Kėdainių arenoje vyks dešimties dienų treniruočių stovykla, kurioje lietuvės ruošis oficialioms varžyboms. Iš Kėdainių Lietuvos rinktinė dar vyks į Rygą, kur susitiks su kita A grupės varžove – Latvijos rinktine.

„Pasirinkome Kėdainius, nes tai – draugiškiausias moterų krepšiniui miestas. Merginos čia jau žaidė vasarą ir liko labai patenkintos. Jūs turite ne tik puikią areną, bet ir geras apgyvendinimo, maitinimo sąlygas”, – gyrė Kėdainius M.Špokas.

LKF generalinis sekretorius taip pat pasveikino Kėdainių rajono savivaldybės iniciatyvą moksleiviams nupirkti nemokamų abonementų į „Nevėžio“ krepšinio varžybas arenoje bei uždrausti prekiauti alkoholiu per sporto renginius: „Galime tik pasveikinti šią iniciatyvą. Tai yra puikus pavyzdys kitoms savivaldybėms, kaip reikėtų dirbti su vaikais ir skatinti juos domėtis sportu”.

Kėdainių rajono savivaldybės administracijos vadovas O.Kačiulis patikino LKF generalinį sekretorių, jog savivaldybė padarys viską, kad Lietuvos moterų krepšinio rinktinės merginos Kėdainiuose patirtų ne tik žaidimo džiaugsmą, bet ir tikrą šventę.

„Tikiu, kad šventė bus ir kėdainiečiams, kurie turės galimybę gyvai pamatyti stipriausias Lietuvos krepšininkes. Tai bus ne tik sporto renginys, bet ir įvairios pramogos bei atrakcijos žiūrovams”, – sakė O.Kačiulis.

Susitikime sutarta, kad įėjimas į oficialias Lietuvos ir Slovėnijos rinktinių varžybas žiūrovams bus nemokamas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius