Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 31

Naujas komentatorių duetas: internautai sukilo į bevaisę kovą dėl Roberto Petrausko sugrąžinimo

Prie Roberto Petrausko balso pripratusios krepšinio gerbėjų ausys šiemet turės taikytis prie naujų garsų. R.Petrauskas nekomentuos Lietuvos rinktinės rungtynių artėjančiame Europos čempionate. Prie mikrofono sės duetas – TV3 televizijos komandos narys Mindaugas Rainys ir rinktinės atstovas spaudai Linas Kunigėlis. TV3 atstovai teigė, kad R.Petrausko darbas buvo vertinamas nevienareikšmiškai, o naujasis duetas esą sulaukė gerų atsiliepimų.
Robertas Petrauskas
Kauno „Žalgiris“ – Strasbūro SIG / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

R.Petrauskas pirmą kartą nacionalinės komandos mačus komentavo 2000-ųjų Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse ir nuo to laiko darbavosi visuose Europos bei pasaulio čempionatuose, išskyrus olimpinius metus.

E.Vyšniauskaitė: „Pastaruoju metu R.Petrausko komentavimas buvo vertinamas nevienareikšmiškai tiek krepšinio specialistų, tiek sirgalių“.

R.Petrauskas suprato, kad jo paslaugų nereikės, kai nesulaukė skambučio iš TV3 baigiantis prašymų pateikti akreditacijas į Europos čempionatą terminui.

„Nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Netikėtai gavau pusantro mėnesio laisvės“, – 24sek.lt sakė R.Petrauskas.

Neįtiko komentavimas?

Pirmosiose Lietuvos rinktinės rungtynėse su Australija jau girdėjosi M.Rainio bei L.Kunigėlio balsas. L.Kunigėlis gyvena Lietuvos rinktinės ritmu, todėl puikiai išmano komandos virtuvę. Tuo tarpu M.Rainys seks rinktinę jau trečiajame čempionate.

TV3 nuotr./Mindaugas Rainys ir Mantas Kalnietis
TV3 nuotr./Mindaugas Rainys ir Mantas Kalnietis

„Pastaruoju metu R.Petrausko komentavimas buvo vertinamas nevienareikšmiškai tiek krepšinio specialistų, tiek sirgalių, – 24sek.lt teigė TV3 komunikacijos projektų vadovė Erika Vyšniauskaitė. – Kiekvienais metais savo žiūrovams siūlome naujoves, kad krepšinio varžybų transliacijos būtų kuo patrauklesnės.

Pagal naujausias sporto transliacijų tendencijas varžybas komentuoja du komentatoriai. Vasario mėnesį per TV6 rodytas LKF taurės varžybas išbandėme naują komentatorių duetą. Tai visus rinktinės gyvenimo ir žaidimo niuansus žinantis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kolektyvo narys, sporto komentatorius Linas Kunigėlis ir ilgametis sporto žurnalistas Mindaugas Rainys. Sulaukus daugybės teigiamų atsiliepimų tiek iš sporto specialistų, tiek iš sirgalių, bendradarbiavimas su L.Kunigėliu ir M.Rainiu buvo pratęstas.“

Sukilo internautai

TV3 sprendimas suburti naują komentatorių duetą sukėlė diskusijų audrą internete. Internautai sukūrė peticiją „Grąžinkit Robertą!“, kurią iki 12 val. pasirašė 2 tūkst. žmonių.

Vis dėlto jų balsas nebus išgirstas. Akreditacijos į Europos čempionatą jau išduotos, sutartys – pasirašytos.

„Smagu, kad tie kartu krepšinyje praleisti metai paliko kažkokį efektą. Gerai, kad kažkas pastebi, pasiilgsta. Bet gyvenimas toks, koks yra. Viskas eina į priekį“, – 24sek.lt sakė R.Petrauskas.

R.Petrauskas praėjusį sezoną komentavo Eurolygos ir LKL rungtynes. Tiesa, kokias varžybas komentuos kitą sezoną, vyras dar nėra tikras.

„Esu laisvai samdomas komentatorius ir neturiu jokių įsipareigojimų jokiai televizijai“, – pabrėžė R.Petrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius