Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2018 01 08

Naujoko debiutą įvertinęs Šarūnas Jasikevičius: „Yra tik vienas klausimas“

Kauno „Žalgiris“ atsitiesė po skaudaus Eurolygos pralaimėjimo Belgrade ir 94:68 sutriuškino Kėdainių „Nevėžį“. Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi, kad pasireikšti gavo ir komandos jaunimas.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Po Belgrado sužaidėme gana solidžiai, to ir norėjome. Svarbiausia, kad žaidėme visi ir visi prisidėjo. Jaunimas irgi gavo pasijusti žaidėjais, nes su tokiu kalendoriumi Eurolygoje ir LKL labai sunku jiems tų minučių gauti. Labai geras vakaras mums“, – patenkintas rungtynėmis buvo Š.Jasikevičius.

LKL debiutavo Beno Udrihas, kuris pirmosiose savo rungtynėse Lietuvoje per 24 minutes pelnė 18 taškų (2/5 dvitaškiai, 4/5 tritaškiai, 2/2 baudos) bei atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

„Matome, kad jis patyręs ir viską mato, jis gali priimti sprendimus. Klausimas yra, kiek greitai jis „įeis į formą“ ir pradės žaisti geriau. Daugiau ar mažiau iš jo gavome tai, ko ir tikėjomės. Reikia tik gerinti formą ir tarpusavio ryšius su komandos draugais ir treneriais“, – legionieriaus debiutą LKL įvertino treneris.

Š.Jasikevičius pabrėžė, kad supranta savo auklėtinius po pralaimėjimo Serbijoje: „Manau, kad Belgrade neparodėme savo tikro veido, ir aš buvau nusivylęs kai kuriomis situacijomis. Iš kitos pusės, kai ką suprantu, nes ten nėra lengva parodyti savo geriausią krepšinį, tačiau tai ne pasiteisinimas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje