-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 05

Naujosios Lietuvos čempionės pasinaudojo teise žengti į Europos ringą

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) čempione tapusi Kauno rajonų „Hoptrans-Sirenų“ ekipa įgijo teisę kitą sezoną žaisti Europos taurės turnyre.
Finalo akimirka.
Finalo akimirka. / „Hoptrans-Sirenos“ nuotr.

Trečiadienį įvyko susitikimas, kuriame dalyvavo rajono meras Valerijus Makūnas, LMKL direktorė Audra Ginelevičienė, klubo direktorė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė bei pagrindiniai komandos rėmėjai.

Pasitarimo metu buvo priimtas sprendimas pasinaudoti teise žaisti Europos taurės turnyre. Kauno rajonas turi puikiai išvystytą infrastruktūrą, modernią salę dalyvavimui Europos turnyre, o komandai tai bus puiki galimybė tobulėti ir semtis patirties aukščiausiame lygyje.

Klubo rėmėjai „Hoptrans“, „Extara“ ir „ARX reklama“ džiaugėsi komandos pasirodymu šį sezoną, todėl susitarė suvienyti visus rėmėjus užtikrinant komandos dalyvavimą tarptautiniame turnyre.

„Vyko labai konstruktyvus susitikimas ir galima tik didžiuotis ir džiaugtis, kad visų susirinkusiųjų nuomonė ir norai buvo vieningi“, – sakė LMKL vadovė A.Ginelevičienė.

Kauno rajone, Garliavoje, susirinkę sirgaliai galės išvysti aukšto lygio krepšinį. Tai bus tarsi padėka už tai, kad pilnutėlė arena (1400 žiūrovų) LMKL čempionėms plojo atsistojusi, kai „Hoptrans-Sirenos“ laimėjo seriją 3:1 prieš Marijampolės „Sūduvą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius