Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 01

Neįtikėtinas Roberto Petrausko palaikymas – peticiją pasirašė 6 tūkstančiai

Nors prie „Eurobasket 2015“ krepšinio pirmenybių komentatoriaus pulto Roberto Petrausko jau tikrai neišvysime, tačiau krepšinio gerbėjai ir toliau reiškia palaikymą ilgamečiam Lietuvos rinktinės rungtynių balsui. „TV3“ nusprendus R.Petrauską pakeisti Lino Kunigėlio ir Mindaugo Rainio duetu, krepšinio mėgėjai liko ypač nepatenkinti.
Robertas Petrauskas
Robertas Petrauskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Portalo 15min.lt skaitytojų apklausoje dėl Lietuvos rinktinės mačų komentatoriaus – neįtikėtinas rezultatas. Iš daugiau nei 10 tūkst. balsavusių skaitytojų, net 90 proc. balsų surinko R.Petrauskas.

Po straipsniu apie komentatoriaus pakeitimą pilna R.Petrauską palaikančių žinučių, žinoma, yra ir tokių, kuriems pasikeitimas patinka. Vis dėlto, tiek apklaus, tiek krepšinio sirgalių peticija internete rodo, kad „TV3“ galimai daro klaidą.

Tinklapyje peticijos.com sukurtoje peticijoje „Grąžinkit Robertą!“ šeštadienio ryte jau buvo beveik 6 tūkst. parašų.

Televizijos žiūrovų palaikymas neprasprūdo pro akis ir pačiam R.Petrauskui, kuris socialiniame tinkle „Facebook“ atsidėkojo už gražius žodžius.

„Šiandien gavau daugiau komplimentų ir gražių žodžių nei per visą gyvenimą iki tol. Jaučiuosi kiek sutrikęs, bet meluočiau, pasakęs, kad toks palaikymas neglosto širdies. Ačiū visiems!“ – rašė R.Petrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius