Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 14

„Neptūnas“ viešai atsiribojo nuo politinių Simo Galdiko viražų

Klaipėdos „Neptūno“ komandos kapitonas Simas Galdikas bandys siekti vietos Lietuvos Respublikos Seime. Darbo partijos suvažiavime jo kandidatūra buvo patvirtinta Klaipėdos Baltijos rinkimų apygardoje, o Klaipėdos „Neptūnas“ pranešimu spaudai pranešė, kad yra politiškai neutrali organizacija ir nepriklauso bei neremia kokios nors vienos politinės jėgos ar kandidatų.
Simas Galdikas
Simas Galdikas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Klubas atsiriboja nuo bet kokių Simo Galdiko veiksmų ir sprendimų, kurie yra priimami ir susiję su politine veikla“, – rašoma pranešime spaudai.

„Gerbiame Simo apsisprendimą ir norą savo ateitį sieti su politika. Negalime įtakoti ar kitaip žaboti jo pasirinkimų. Su juo esame pasirašę dvejų metų kontraktą ir tikimės, kad Simas, visų pirma, parodys atsidavimą aikštelėje ir sirgaliams“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė klubo sporto direktorius Dainius Vaitelis.

S.Galdikas su pertraukomis Klaipėdos miesto komandoms atstovavo 12 sezonų, o pastaruosius du sezonus nešiojo „Neptūno“ kapitono raištį, kurio nepraras ir artėjančiame sezone.

Praėjusį LKL sezoną 203 cm ūgio ir 113 kg svorio centras rinko po 6,3 taško bei 2,6 atkovoto kamuolio, tuo metu Čempionų lygoje – 8,4 taško, 5,3 atkovoto kamuolio bei 11,5 naudingumo balo.

Klaipėdos „Neptūnas“ su 33-ejų vidurio puolėju yra pasirašęs kontraktą iki 2022-ųjų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius