-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 03 /17:31

Neseniai su „Neptūnu“ išsiskyręs T.Gaidamavičius jau pluša Prienuose

Prieš tris savaites nuo Klaipėdos „Neptūno“ vyriausiojo trenerio posto nušalintas Tomas Gaidamavičius ilgai be darbo nebuvo. 15min šaltiniai skelbia, jog 39-erių specialistas jau pluša Prienų „Labas GAS“ treniruotėse ir artimiausiu metu oficialiai bus paskirtas šios komandos strategu.

Po kelių valandų šią 15min informaciją patvirtino ir pats Prienų klubas.

„Priėmėme svarbų ir reikšmingą sprendimą, galvodami apie ilagaikę klubo perspektyvą, – kalbėjo klubo direktorius Adomas Kubilius. – Trenerių štabą stipriname griežtu ir daug patirties darbe su jaunimu sukaupusiu specialistu ir tikime, kad dabar klube pavyko suformuoti tvirtą trenerių kolektyvą, kuris padės jauniems žaidėjams tobulėti tiek individualiai, tiek lipdytis kaip tvirtai komandai. Dėkojame Vidui už gerą darbą būnant laikinuoju vyriausiuoju treneriu, tikime jo potencialu, ir džiaugiamės kad jis lieka dirbti mūsų komandos gretose.“

Klubas atsisveikino su Mariumi Leonavičiumi, kuris sezoną pradėjo būdamas vyriausiuoju „Labas GAS“ strategu.

Pusantrų metų uostamiesčio ekipos vairininku dirbęs, bet kalnų su Klaipėdos „Neptūnu“ nenuvertęs specialistas Tomas Gaidamavičius bandys prikelti Prienų „Labas GAS“.

Vos vieną pergalę per trylika mačų iškovoję prieniškiai šiuo metu yra Lietuvos krepšinio lygos dugne.

Gruodžio 8-ąją dieną „Labas GAS“ trenerių štabe įvyko rokiruotė, kai vyriausiuoju treneriu buvęs Marius Leonavičius sugrįžo į asistento poziciją, o laikinojo stratego antpečiai buvo suteikti Vidui Ginevičiui.

Ilgametis Eurolygos ir LKL krepšininkas prie Prienų komandos vairo debiutavo solidžiai – po įtemptos kovos paskutinėmis akimirkomis 78:81 nusileido Kauno „Žalgiriui“, o po savaitės 80:74 paguldė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ krepšininkus ir iškovojo pirmąją sezono pergalę LKL.

Nuo 2020-ųjų metų vasario, kai vos po dviejų savaičių buvo atleistas kroatas Jurica Žuža, Tomas Gaidamavičius Klaipėdoje dirbo iki 2021-ųjų metų gruodžio.

Ilgalaikę sutartį su „Neptūnu“ sudaręs specialistas pernai mėlynai baltą laivą atplukdė iki šeštosios LKL pozicijos, o šį sezoną pradėjo iškovojęs vos dvi pergales per pirmuosius devynis mačus. Tai lėmė ankstyvą abiejų pusių bendradarbiavimo pabaigą.

Jau rytoj, sausio 4-ąją dieną, Prienų ekipa išvykoje susikaus su ketvirtoje pozicijoje šiuo metu esančia „Šiaulių-7bet“.

VIDEO: PIKENROLAS: Vilniaus „Ryto“ galimybės Čempionų lygoje ir Lino Kleizos žinutė kritikams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius